Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem húz fel, mikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem húz fel, mikor egy pasi nyíg, hogy 1 éve szingli?

Figyelt kérdés
Miert kell ennyire kapcsolatfüggő lenni??Bezzeg a nők nem hisztiznek,mert ők képesek egyedül is megtalálni az élet örömeit, és nem erőltetik a pasizást .
2017. aug. 3. 06:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Ez, csak azért van, hogy téged felhúz ilyesmi, mert rengeteg időd van foglalkozni a dologgal.

Engem, nem érdekel, ki mit mond, kapcsolat függő vagyok, vagy nem, DE... nekem jó, nem üres házba haza érni, beszélgetni, összebújni, szeretni a másikat. Nekem ez hozzá tartozik a mindennapokhoz.

Más meg mást szeret. Súlyzót, hegyet, kerékpárt, úszómedencét, stb. Szerintem, semmi baj nincs azzal, ha mindenki úgy él ahogy szeret.

2017. aug. 3. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
A nők sokkal kevesebb ideig szoktak szinglik lenni. a legtöbb, akit ismerek, a szakítása után pár héttel már megint kapcsolaban van valakivel, a több hónap már komoly időnek számít. Amikor ezekkel beszéltem, már pár hetes szingliidőszak után ki voltak akadva, hogy ők már nem kellenek senkinek, egyedül fognak maradni, stb...Alig bírtam visszatartani a röhögésemet...és egyben el is gondolkodtatott, hogy mihez kezdenének ezek, ha férfinak születtek volna, mert szerintem ott halnának meg.
2017. aug. 3. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
12-es, így nem helyes, a NYÍG, az az ige, lásd: nyavalya - nyavalyog. A mondatodban tehát a "nyí" alakot kéne használni.
2017. aug. 3. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nők nem hisztiznek? Hahahha megvan a mai vicc.
2017. aug. 3. 13:40
 15/15 anonim ***** válasza:

"Bezzeg a nők nem hisztiznek,mert ők képesek egyedül is megtalálni az élet örömeit, és nem erőltetik a pasizást ."

Én se kattogok ezen. Viszont az marhára idegesít mikor piszkálnak miatta h mért nincs senkim.

Am meg nem is lesz.

28 F

2017. aug. 5. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!