Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasználjak-e egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználjak-e egy csajt szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit ismerek és nagyon belém van zúgva. Annyira nem rossz, de nem az esetem. Talán 1 menetre jó lenne a csaj amúgy ő 15/L. Hétvégén is volt egy csaj aki megfogta a kezemet és húzott volna valahova el, neki megmondtam hogy sry most józanodok. Szerintetek kihasználjam ezt a 15 éves csajt??? (jóképű 17/F)
2010. máj. 21. 17:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
61%

Hát ez rohadtul nem szép tőled. Ajj már... sehol se lehet találni egy normális pasit? Az egy dolog, hogy helyes vagy. Az egy másik, hogy egy gyökér.. :\ Minden csaj csak egy menetre jó neked? Mert ha ilyen nagy a pofád, hosszútávon biztos nem bírják majd veled a lányok..

Ne használd ki szegényt... nagyon rosszul esne neki. Gondolj bele, neked fordított helyzetben hogy esne? :\

Na mindegy.. eddig szinte mindenkinek beszóltál, aki leparasztozott. Akkor minek kérdezed meg? Úgyis meg fogod tenni...

Picilány. 16/L

2010. máj. 21. 18:18
 42/51 anonim ***** válasza:

Hát, jól neked estek.

De megérdemled, tudod te is. Írtad jólnézelki, tapadnak a csajok, ne egy 15 éves d*gj meg...

Csak erre válaszolj, abba belegondoltálmár, hogy szűz, megd*god, nem egy nagy élmény neki, otthagyod, és hosszú évekre meggyűlöli a szexet, és a pasiakt is?

Keress mást, kérlek! Talán még nem érted, de hosszú időre tönkreteheted szegény lányt ezzel, ér ennyit egy numera? Más emberek érzelmeit, testét, lelkét kihasználni?

2010. máj. 21. 19:07
 43/51 anonim ***** válasza:
ne. lehet h a csaj egy gyökér és csak dugni akar, de akár így van akár nem akkor SE! undorító emberekkel van tele Mo.
2010. máj. 21. 20:11
 44/51 anonim ***** válasza:
Szerintem se használd ki a kiscsajt,mert nem lesz jó vége....és igen van tapasztalatom ahozzád hasonló"jóképű" fiatal srácokkal,ti majdnem mind csak ezt akarjátok(tisztelet a kivételnek)!Írnék neked privit,mert pár dolgot leírtam volna,de nem publikus! És ugye nincs kiírva,h.lehet neked privit írni,te jóképű!Bár én nem tudom mennyire számítok neked MILF-nek,25 vagyok! csaj
2010. máj. 21. 22:43
 45/51 anonim ***** válasza:
MILF.?? az mi akar lenni?
2010. máj. 21. 23:19
 46/51 anonim ***** válasza:
Persze használd ki te kis jóképű(kinek?)fehér lovon ülő herceg.Mert én is azt tenném veled megkeféltetném magam lássuk h mit tudsz kisapám,1 oltárit dugnánk egész este szerelmes szavakat suttognák a füledbe hajnalba meg kirugnálak az ágyamból mint egy kutyát.na szevasz! ja és a telefonszámodat is meghagyhatod magadnak a továbbiakban...ennyi kismajom..majd felnősz...1szer
2010. máj. 22. 00:13
 47/51 Szesze ***** válasza:

Na hogy döntöttél?

-Gigi-

2010. máj. 22. 10:50
 48/51 Szesze ***** válasza:

Ja és még valami ha van egy kis esze akkor rá fog jönni, hogy milyen vagy, úgy, hogy az, hogy most nagyon szeret nem jelent semmit.

-Gigi-

2010. máj. 22. 10:51
 49/51 anonim ***** válasza:
Ha nem teszed meg akkor budzi vagy...
2010. máj. 23. 00:33
 50/51 anonim válasza:
én 15 vagyok és utoljára mikor egy ilyen izéével taliztam mint te...aki ugyanezt akarta csináálni velem....fejébe huztam egy üveget:D...ugyhogy megne probáld :P mert lehet roszabb vége is:P
2010. máj. 31. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!