Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasználjak-e egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználjak-e egy csajt szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit ismerek és nagyon belém van zúgva. Annyira nem rossz, de nem az esetem. Talán 1 menetre jó lenne a csaj amúgy ő 15/L. Hétvégén is volt egy csaj aki megfogta a kezemet és húzott volna valahova el, neki megmondtam hogy sry most józanodok. Szerintetek kihasználjam ezt a 15 éves csajt??? (jóképű 17/F)
2010. máj. 21. 17:05
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
77%
amúgy anyád mondta hogy jóképű vagy?:O :S
2010. máj. 21. 17:18
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagyképű, hülye f.... vagy! Azt hiszed, hogy a "jóképűséged" majd idősebb korodban valakit is érdekelni fog? Főleg akkor ha már elterjed rólad az a hír, hogy csak Te kihasználod a lányokat/nőket egy dugásra? NORMÁLIS NŐ nem fog veled foglalkozni bármennyire is "jóképű lehetsz"

DE HA MÁR ENNYIRE "JÓKÉPŰNEK" TAROD MAGAD TEGYÉL FEL IDE KÉPET! Kíváncsi lennék a többiek kép alapján mit gondolnak rólad? Persze ha van annyi bátorságod.

23/51 anonim ***** válasza:
70%
Ne, ne használd ki. De ha egyértelműen tisztázzátok, hogy egy éjszaka, és belemegy, akkor sztem nincs gond.
 24/51 A kérdező kommentje:
17:18-as a korod nem irtad és sajnos most milf-ek nem érdekelnek.
2010. máj. 21. 17:19
 25/51 Szesze ***** válasza:
100%

Ne. Légy szíves NE! nem tudom, hogy a csaj szűz-e, de akkor nagyon nagy traumát okoznál neki. Ha meg nem akkor is. Nekem nem volt ilyen durva csak hazudoztak nekem de így is egy hónap kellett, hogy talpra álljak, ráadásul én idősebb is voltam. Legyen annyi eszed 17 évesen, hogy ne a kislányok naivitását használod ki. Keres egy olyan lányt aki a te eseted, és ne ki használgass valamit.

Továbbá én hiszek abban, hogy minden vissza száll arra aki tette, tehát lehet, hogy majd valaki téged fog kihasználni, és téged tör össze.

Gondold át még egyszer ezt.

-Gigi-

2010. máj. 21. 17:20
 26/51 anonim ***** válasza:
56%
biztos a medvedisznóember akarta megfarkalni és azóta tartja magát jóképűnek
2010. máj. 21. 17:20
 27/51 anonim ***** válasza:
73%
Na tényleg ha ennyire jóképűnek tartod magad tegyél fel egy képet!!!! Mert persze ha nem csak a szád nagy...
2010. máj. 21. 17:21
 28/51 anonim ***** válasza:
62%
Csak a pofád nagy eszed meg nulla....Kitörölheted majd a később a jóképeddel a seggedet!
2010. máj. 21. 17:23
 29/51 anonim ***** válasza:
Tudod a korom nem lényeg. Jogom van választ/ véleményt írni. Ezrét tetted fel a kérdést. Amúgy meg egy gyáva kukac vagy, hogy nem mered felvállalni magad! Akinek ekkora az ego-ja az fel is meri vállalni hogyan is néz ki és úgy is alkossanak mások egy véleményt. Tőled idősebb vagyok jó pár évvel és sokkal tapasztaltabb. :)
2010. máj. 21. 17:24
 30/51 Szesze ***** válasza:
Azt a képet én is megnézném:D Csak mert szeretek jó pasikat nézegeti:P
2010. máj. 21. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!