Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználjak-e egy csajt szerintetek?
Nagyképű, hülye f.... vagy! Azt hiszed, hogy a "jóképűséged" majd idősebb korodban valakit is érdekelni fog? Főleg akkor ha már elterjed rólad az a hír, hogy csak Te kihasználod a lányokat/nőket egy dugásra? NORMÁLIS NŐ nem fog veled foglalkozni bármennyire is "jóképű lehetsz"
DE HA MÁR ENNYIRE "JÓKÉPŰNEK" TAROD MAGAD TEGYÉL FEL IDE KÉPET! Kíváncsi lennék a többiek kép alapján mit gondolnak rólad? Persze ha van annyi bátorságod.
Ne. Légy szíves NE! nem tudom, hogy a csaj szűz-e, de akkor nagyon nagy traumát okoznál neki. Ha meg nem akkor is. Nekem nem volt ilyen durva csak hazudoztak nekem de így is egy hónap kellett, hogy talpra álljak, ráadásul én idősebb is voltam. Legyen annyi eszed 17 évesen, hogy ne a kislányok naivitását használod ki. Keres egy olyan lányt aki a te eseted, és ne ki használgass valamit.
Továbbá én hiszek abban, hogy minden vissza száll arra aki tette, tehát lehet, hogy majd valaki téged fog kihasználni, és téged tör össze.
Gondold át még egyszer ezt.
-Gigi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!