Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználjak-e egy csajt szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akit ismerek és nagyon belém van zúgva. Annyira nem rossz, de nem az esetem. Talán 1 menetre jó lenne a csaj amúgy ő 15/L. Hétvégén is volt egy csaj aki megfogta a kezemet és húzott volna valahova el, neki megmondtam hogy sry most józanodok. Szerintetek kihasználjam ezt a 15 éves csajt??? (jóképű 17/F)2010. máj. 21. 17:05
11/51 A kérdező kommentje:
17:08-as tudom hogy szemét vagyok dehát ezvan, ha mellete jóképű... :D Ja még azt elfelejtettem mondani hogy annak idelyén a csaj nővére is belém volt zúgva...
2010. máj. 21. 17:11
12/51 anonim válasza:
Hát azt gondoltam, hogy nem a helyesírásodba.
13/51 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra TE gyökérpálca!
14/51 anonim válasza:
Jaj de nagy az arcod azt hiszed te vagy az egyetlen jóképű férfi? vagyis inkább fiú...nézz körül hogy mennyi helyes pasi van a világban csak egyeseknek vannak érzéseik és tartásuk, mások meg el vannak telve attól hogy hú de jól néznek ki és szart sem érnek. te az utóbbiba tartozol
15/51 anonim válasza:
jóképű 17F a jó ku.rva anyádat biztos vmi kockafejű óvodás pattanásos vörhenyes köc.sög vagy aki egész nap a fas.zát veri a monitorra, ez akkora fake mint az állat, vége a sulinak ilyenkor jönnek a pöc.sök az idiot kérdéseikkel
16/51 anonim válasza:
utolsó osztom a véleményed:D:D 18L
17/51 anonim válasza:
:S atyaég.ajánlanék inkább egy kecskét...
18/51 A kérdező kommentje:
17:14-es hát sajnos mindenki magából indul ki...
2010. máj. 21. 17:16
20/51 anonim válasza:
Te r.hadt szemét állat vagy!
Csak azt áruld el,miért jó kihasználni a másikat?
Tudod,ha az ilyen férgek,mint te vagy kipusztulnának sokkal jobb lenne a Föld.
"Tudom szemét vagyok...de ha mellé jóképű is." Ugyan,az,hogy te ezt gondolod,csak egy dolog...lehet,hogy mások nem ilyennek látnak.Viszont az egód jó nagy,túl nagy...
Függetlenül attól,hogy megteszed-e ezt most,jó lenne,ha egyszer Téged is kihasználna egy lány,akibe belezúgtál.Ha úgy is olyan jóképű vagy,biztos akadna ilyen lány.Na akkor megtanulnád,hogy milyen érzés,ha így öszetörik az ember szívét.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!