Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasználjak-e egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználjak-e egy csajt szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit ismerek és nagyon belém van zúgva. Annyira nem rossz, de nem az esetem. Talán 1 menetre jó lenne a csaj amúgy ő 15/L. Hétvégén is volt egy csaj aki megfogta a kezemet és húzott volna valahova el, neki megmondtam hogy sry most józanodok. Szerintetek kihasználjam ezt a 15 éves csajt??? (jóképű 17/F)
2010. máj. 21. 17:05
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
46%

Engem kihasználhatnál, te ifjú csődör!

89/N

2010. máj. 21. 17:07
 2/51 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem NE használd ki. Majd ha téged is kihasználtak aztán eldobtak, akkor megtudod, hogy miért.

Persze, ha nála is csak egy dugásra vagy jó, akkor miért ne?

2010. máj. 21. 17:08
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tenném,de nem az lényeg.

Viszont készülj fel,hogyha kihasználod és megtudja a csaj,akkor lehet pofon vagy más nem túl kellemes dolog.

Ha kihasználod szemét vagy.Ennyi.

15/L

4/51 anonim ***** válasza:
12%

Engem is!

F/21 XD

5/51 anonim ***** válasza:
63%
Használd ki, de aztán ne csodálkozz, ha kiszúrja a gumit. :D:D:D
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Neked hogy esne ha bele lennél zúgva teljesen egy lányba és szórakozna veled és mondjuk utána meglátnád mással? Vagy egy két találkozás utána a képedbe mondja hogy ja amúgy nem gondoltam komolyan? te tudod hogy mit csinálsz, de egy kicsit belegondolhatnád magad a másik helyzetébe... 18L
2010. máj. 21. 17:09
 7/51 anonim ***** válasza:
91%
Na az ilyenek miatt tart ott a társadalmunk ott ahol most van.Nem játszadozhatsz egy ember érzéseivel!!Mi a szart képzelsz magadról?Kívánom, hogy valaki ugyanezt tegye meg veled... nem szoktam ilyet mondani de neked bizony a k*rva anyádat
 8/51 anonim ***** válasza:
100%

nem érdemes kihasználni ...ha beléd van zugva ne ted

nagyon össze fogod törni ha megtudjah h csak ennyi volt!

16/L

9/51 anonim ***** válasza:
85%
Remélem egyszer majd amikor TE is bele elszel zúgva egy csajba az kifog használni úgy ahogy te most ezt a csajt kiakarod. Egy ilyen aljas ember már csak ezt érdemli.
2010. máj. 21. 17:10
 10/51 anonim ***** válasza:
85%
Én speciel sz@rrá veretnélek!!!!
2010. máj. 21. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!