Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználjak-e egy csajt szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akit ismerek és nagyon belém van zúgva. Annyira nem rossz, de nem az esetem. Talán 1 menetre jó lenne a csaj amúgy ő 15/L. Hétvégén is volt egy csaj aki megfogta a kezemet és húzott volna valahova el, neki megmondtam hogy sry most józanodok. Szerintetek kihasználjam ezt a 15 éves csajt??? (jóképű 17/F)2010. máj. 21. 17:05
32/51 A kérdező kommentje:
Gigi hát ez azért jó kérdés mert hiszen szerintem a nővére is sokszor álmodott rólam. Erre most jön a húga aki már picit beégedte magát barátnői előtt is értem.
2010. máj. 21. 17:26
33/51 A kérdező kommentje:
17:24 ok
Amúgy hülye leszek képet felrakni... Miután tudjátok hogy ilyen vagyok.
2010. máj. 21. 17:31
34/51 anonim válasza:
inkább csak gyáva kukac vagy..pöts...
35/51 anonim válasza:
fas.szopó szemét állat, az vagy. irtani kéne az olyanokat, mint te. remélem egyszer majd kiasznál valaki, akibe iszonyúan szerelmes leszel, talán akit a nagy őnek hiszel, úúú de megérdemelnéd. amúgy meg bas.zhatod a "jóképűséged", ha ilyen kis köcsög ge.ci vagy. amúgy meg ha már itt tartunk... mi az, hogy jóképű? ezt ki mondta neked? vagy kiket tartasz te jóképűnek? tudom én milyen lehetsz. a mai, nagyon trendi, rózsaszín tornacipős, feszülő pólós, valast hajú, fülbevalós, legrosszabb esetben szolis bu.zi. te seg.gfej.
36/51 anonim válasza:
jah vagy ő hozé a ge*i góth bu.zi!!!!!!!!!!!!!
37/51 anonim válasza:
vmi rohadt emos félrenyalt hajú kis szutyok lehet, azok iylen parasztok
38/51 anonim válasza:
Én eljátszadoznék veled szívesen. Bele basznám a sörétest a szádba azt had szóljon....
Ember mit képzelsz TE magadról, hogy csak úgy játszhatsz mások érzelmeivel???
Remélem, hogy egyszer majd beleszeretsz egy lányba, akiért mindent megtennél, DE MINDENT.. és a lány átb@sz és otthagy. Remélem nagyon fog fájni... mert megérdemled TE MOCSOK!!!
Tipikus Alfa-hím... áhhhh.. he@dsh0t az ilyennek...
F/18
39/51 anonim válasza:
remélem valami kan cigány szeret belé :D
40/51 anonim válasza:
Na ez az, túl nagy a szád és egy nagy nyuszi is. Aki jóképűnek és bevállalósnak tartja magát és itt fényezi is az a negatív vélemények ellenére is meri vállalni a fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!