Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha odamegyek hozzá mit mondjak? Mit csináljak?
Én azt tanácsolom, h vedd fel MSN-re!:)
De az sem rossz, ha írnál neki egy őszinte levelet. Én is ezeket kapom most....:) /Csak azt sem tom ki az illető....:D/
Bátran!!!
16/L.
Szia!
Szerintem menj oda hozzá,és kérj tőle egy könyvet,szögmérőt,akármit:)Aztán ha majd vissza adod neki,köszönésképpen hívd meg egy üdítőre a büfében:)
16/L
15:32 ez jó ötlet :D
szerintem am kérd el az msnét beszélgess vele ott tudom nemjó mert nemtudod mit érez meg hogy hogy néz rád..de vedd fel beszélgess vele hívd el fagyizni vagy sétálni aztán egyre többször találkozgass vele.azért jó ha felveszed mert ha nemtudtok találkozni akkor legalább msnen tudsz vele beszélni. am én sem szeretek egy azzal a lánnyal aki nagyon bejön msnen beszélni, élőben sokkal jobb szóval beszélj meg vele valami találkát. =)
Hát barátom, elősször is kell egy nagy adag bátorság! :)
Akkor támadj, ha nincsenek vele a barátnői. Akkor könnyebb. Mikor vele vannak, akkor nem fogja őszintén lereagálni a közeledésedet és esetleg olyat is mondhat, amit később megbán.
Mikor egyedül látod, akkor menj oda hozzá és kérdezz valami egyszerűt. Kérdezd meg melyik osztályba jár, ismeri-e az XY tnárnőt. Tudd meg valakitől, hogy mit sportol és mikor megszóllítod, megkérdezheted, hogy hova jár edzésre.
Vagy csak egyszerűen köszönj neki, ha látod és mosolyogj. A köszönés legyen hangos és nézz a szemébe. Ez akkor válik be, ha csak elmentek egymás mellet, de nincs mivel leszólítani.
A lényeg, hogy lépj vele kapcsolatba és ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Ha szimpatikus vagy neki, akkor örülni fog, hogy beszédbe elegyedtek. Ha nem tetszel neki, akkor szépen elmodja, hogy aranyos vagy meg lehettek barátok. Akkor sincs semmi veszve, mert TE megpróbáltad.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!