Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány,látásból ismerem, szemeztünk már, és volt, hogy csak úgy összetalálkozott a tekintetünk, szeretnék vele beszélni, de mindig társaságban van. Ha odamegyek, mit mondjak, hogy négyszemközt beszélhessek vele?
Hogyan hívjam félre a többiektől? és nincs közös ismerősünk, szóval nem tudok neki üzenni...
és tudom, hogy nap mint nap tesznek fel ilyen kérdéseket, de csak hogy tudd, valószínűleg azért, mert sosincs egy hasznos válasz sem, szóval ha ezt szeretted volna írni, akkor inkább ne tedd(!), ha nem, akkor nyugodtan írd le, ami eszedbejutott:) előre is köszi
szeretnék segiteni, az ilyesmiben jó vagyok(persze fiatalabb koromban én sem tudtam általában hogy mit csináljak:p) de igy ismeretlenben elég nehéz... olyasmiktől függ hogy milyen a környezet. suli? azok a többiek az osztálya? barátnők? fiúk? félénkebb a csaj vagy hangoskodó feltünő?
mégis jó lenne ha az utcán menetközben kapnád el egy szóra és pl a kezébe nyomsz egy szál gazt(virág) amit az előbb téptél le, ez még akkor sem olyan nagy vétek ha nem teccel neki annyira. vagy odaállhatsz elé egy tasak gumicukkorral hogy megkináld vagy hasonló. jól meglepődne:D aztán valami általános duma után legközelebb már ráköszönhetsz és el is hivhatod sétálni egyet és akkor jöhet a komolyabb beszélgetés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!