Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoz nekem soha 1 férfi sem ajándékot első randira?
20-as ennyi összevisszaságot minek írsz? Nem elvárja. és nem azért mert széééép, ami egy szubjektív fogalom.
Szomorú hogy egy nőben csak a puncit lássák, de az még szomorúbb hogy ennyire nincs szemernyi tisztelet sem a női nem iránt valakiben. Valszeg normális nővel még nem sikerült huzamosabb kapcsolatot kialakítani.
Csak kapcsikat. Hát oda tényleg ne vigyetek virágot nem váza az :DDDD..
Amúgy meg valaki kérdezte hová teszem a virágot, természetesen viszek vázát is! A rendőrös viccet remélem senki nem írja most ide :D
:D
"20-as ennyi összevisszaságot minek írsz? Nem elvárja. és nem azért mert széééép, ami egy szubjektív fogalom. "
Te egyébként olvasod, hogy mi történik vagy csak véletlenszerűen válaszolsz? :-)
Kérdező -->
"Azon a jogon, hogy szép nő vagyok."
..olvasni tudok te viszont értelmezni nem, ami nagy baj!
Csak viccelt. már nem bírta a sok hülyeséget ő sem.
"Jó, de én elvárnám. Lehet az idősebb férfiaknál kellene próbálkoznom."
#23. Lehet, hogy én értem félre, de elvárja.
Nem arról van szó, hogy felezgetnénk, hanem arról, hogy potyára nem visz senki semmit. Nyilván azzal mentek randizni, aki nektek tetszik. Ha nem visz virágot megcsúnyul vagy mi a szösz ? 2.,3. randin már simán lehet vinni, de elsőre ? Ne vicceljünk már. :D. Annak idején vittem még én is, álltam is mindent (mondjuk azt most is alapból), de már kinőttem ebből. Ennyi erővel egy ezrest is belecsaphatnék a kicsi kacsótokba, de azon persze vérig lennétek sértve, ha jól gondolom :D
30/f
25-ös gondolom nem egy beépített konyhaszekrényre gondolt, hanem egy nyomorult szál virágra! Elég szomorú hogy szép vagy és még nem kaptál. Tényleg nem?? Én idősebb vagyok talán azért gondolom hogy alap. A tisztelet fejezi ki igenis, minden nő megérdemelné alapból másrészt pont a kétforintos cafkák nem igénylik akikből egyre több van valóban....így aztán a pasik sem csoda hogy nem visznek.
Én direkt azokra vadászom mert innen látom hogy nem foglalkoztak még értéktelen ri.ban..cokkal..
"..olvasni tudok te viszont értelmezni nem, ami nagy baj!
Csak viccelt. már nem bírta a sok hülyeséget ő sem."
Szeretem mikor valaki ragaszkodik a hülyeségéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!