Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hoz nekem soha 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoz nekem soha 1 férfi sem ajándékot első randira?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 10:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%
":DD úristen "nem tettél azért semmit" ezek milyen válaszok már?????? Jézusazégben:(" Miért? Tett azért valamit,hogy szép legyen? A legtöbb szép csinos nő szépségének annyi a titka,hogy jó géneket örökölt, ezt max.karban kell tartani, sport stb. Érdekes,hogy rengeteg nő küzd azzal a problémával,hogy alig eszik, sportol, mégsem tud lefogyni, csak mennek rá a kilók. Ők nem voltak szerencsések annak idején. Úgy hogy ne kellejen már csak azért bármit is adnom bárkinek, olyan dolgokért,amiért szinte semmit nem tett.Meg majd azért adjak valamit,hogy megkapjam azt,hogy "bocs, nem vagy az esetem" Nincs meg a kémia, stb. Haveroknak, rokonoknak bármikor, bármit, ha megtehetem épen,de idegen nőnek nem. Aztán még rajtam röhögnének utána a barátnőivel,hogy "Nézd már,az a lúzer még virágot is hozott, azt hitte ettől több esélye lesz" Ennyire hülye azért nem vagyok.
2017. jún. 15. 11:50
 22/38 anonim ***** válasza:
Nem olvastam az utolsó hozzáböfögéseket...de volt olyan aki rágóval a szájában kérődzött az első randin, na az is leírta magát.. :DD :O
2017. jún. 15. 11:56
 23/38 anonim ***** válasza:
30%

20-as ennyi összevisszaságot minek írsz? Nem elvárja. és nem azért mert széééép, ami egy szubjektív fogalom.

Szomorú hogy egy nőben csak a puncit lássák, de az még szomorúbb hogy ennyire nincs szemernyi tisztelet sem a női nem iránt valakiben. Valszeg normális nővel még nem sikerült huzamosabb kapcsolatot kialakítani.

Csak kapcsikat. Hát oda tényleg ne vigyetek virágot nem váza az :DDDD..

2017. jún. 15. 11:58
 24/38 anonim ***** válasza:

Amúgy meg valaki kérdezte hová teszem a virágot, természetesen viszek vázát is! A rendőrös viccet remélem senki nem írja most ide :D

:D

2017. jún. 15. 11:59
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
hú, az ilyen nőket de megrángatnám. én is szép vagyok,de soha nem vártam el ilyet, sőt szerintem tök álszent dolog elő randira ajándékot adni. meg azt cipelni mindenhova, tök kényelmetlen is. az ilyen nők elég sokat hisznek magukról, aztán gondolom egy ótvar kétforintos :D
2017. jún. 15. 12:02
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"20-as ennyi összevisszaságot minek írsz? Nem elvárja. és nem azért mert széééép, ami egy szubjektív fogalom. "

Te egyébként olvasod, hogy mi történik vagy csak véletlenszerűen válaszolsz? :-)

Kérdező -->

"Azon a jogon, hogy szép nő vagyok."

2017. jún. 15. 12:02
 27/38 anonim ***** válasza:
54%

..olvasni tudok te viszont értelmezni nem, ami nagy baj!

Csak viccelt. már nem bírta a sok hülyeséget ő sem.

2017. jún. 15. 12:03
 28/38 anonim ***** válasza:

"Jó, de én elvárnám. Lehet az idősebb férfiaknál kellene próbálkoznom."

#23. Lehet, hogy én értem félre, de elvárja.

Nem arról van szó, hogy felezgetnénk, hanem arról, hogy potyára nem visz senki semmit. Nyilván azzal mentek randizni, aki nektek tetszik. Ha nem visz virágot megcsúnyul vagy mi a szösz ? 2.,3. randin már simán lehet vinni, de elsőre ? Ne vicceljünk már. :D. Annak idején vittem még én is, álltam is mindent (mondjuk azt most is alapból), de már kinőttem ebből. Ennyi erővel egy ezrest is belecsaphatnék a kicsi kacsótokba, de azon persze vérig lennétek sértve, ha jól gondolom :D

30/f

2017. jún. 15. 12:06
 29/38 anonim ***** válasza:
28%

25-ös gondolom nem egy beépített konyhaszekrényre gondolt, hanem egy nyomorult szál virágra! Elég szomorú hogy szép vagy és még nem kaptál. Tényleg nem?? Én idősebb vagyok talán azért gondolom hogy alap. A tisztelet fejezi ki igenis, minden nő megérdemelné alapból másrészt pont a kétforintos cafkák nem igénylik akikből egyre több van valóban....így aztán a pasik sem csoda hogy nem visznek.

Én direkt azokra vadászom mert innen látom hogy nem foglalkoztak még értéktelen ri.ban..cokkal..

2017. jún. 15. 12:07
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

"..olvasni tudok te viszont értelmezni nem, ami nagy baj!

Csak viccelt. már nem bírta a sok hülyeséget ő sem."

Szeretem mikor valaki ragaszkodik a hülyeségéhez.

2017. jún. 15. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.