Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy műtéti hegem, intezzem úgy, hogy a férfi lássa az első együttlét előtt?
#3, vélhetően azt már látta volna, nem?
Feltételezem, hogy valamilyen ruha alatti területen van. Én nem "mutogatnám" külön, tud a műtétről, ha értelmes felnőtt ember, összerakhatta, hogy nem kézrátétellel csinálták, hanem szikével, annak meg nyoma van.
És tényleg: ha ezen fennakad, akkor tök mindegy, úgyse alkalmas partner.
Én elmondanám neki, hogy van egy hege, ami kicsit frusztrál, hogy nem fog tetszeni neki.
Mielőtt lefeküdtem a párommal, őszintén elmondtam neki, hogy a cicim nem a legszebb és emiatt tartok a levetkőzéstől, de bíztam benne és ezért meg tudtuk beszélni a dolgot
Ha meglát melltartóban és már vonzódik egyébként is, simán megdug. Független dolog a sebhelytől.
Bár felmerül a kérdés, hogy ha most lesz az első együttlét, akkor hogy lehet az, hogy pont az életed egy szerves részét képező dologról nem tud a másik fél, mert a tény, hogy lefeküdni készülsz valakivel, arra enged következtetni, hogy ismerkedtek egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!