Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy műtéti hegem, intezzem úgy, hogy a férfi lássa az első együttlét előtt?
Nekem az a fura, hogy ha már ismered egy ideje, akkor simán megmutathattad volna :)
nem gondolnám, hogy elriasztja. Ha meg igen, akkor annyit is ért.
Figyelj. Nekem pl. vakbél műtéti hegem van de az extrém csúnya kategóriából, 20 éve műtöttek meg és 2x nyitották fel. Soha egy partneremet sem zavarta. 10 éve házasságban élek, és egy lányka anyukája vagyok. A teljesség kedvéért fontos megemlítenem, hogy császáros voltam, a heg srég és csúnya.
NE szégyeld a tested. Életmentő műtéted volt, élsz és ez számít!
te jó isten, ki az, akit egy heg (legyen akármilyen csunyi is, csak egy szimpla heg) zavar...
nekem is van egy jó nagy a hasam alsó részén, konkrétan majdnem a khm puncim felett (szóval mondhatnki kritikus hely :D) egy elég durva és többször műtőtt sérv miatt. csúnyán hegesedek, a varratok is látszanak még 7 év után is..
De soha egy páromat sem zavarta, illetve igazából max az elejèn paráztam ezen, aztán eszembe sem jutott aggódni ilyenen.
te se parázz, semmi gond nincs vele, nem kell trükközni, tud a dologról, nem lesz meglepetés a megléte, ha valami fura tökéletlenségektől/hegektől irtózó ember is (létezik ilyen?! :D) nem ismerkedne már veled, miután hallott a műtétedről.
Bár en nö vagyok, de szerintem teljesen rendben vannak a hegek. Mindenkinek van, es ha nem feltünöen csunya vagy nagy, akkor en meg is szoktam kerdezni a sztorit hozza. Ha nagy, akkor csak azert enm, mert felek, hogy valami fajo pontra tapintok ( pl. baleset amiben meghalt valakije). Es a pasid meg tudja is, hogy müteted volt, szoval nincs miert aggodni. En randiztam olyan sraccal, akinek konkretan egy komplett fogsornyom volt a felkarjan. Elemeselte, hogy szerezte es kesz. Egy heg, különlsen egy müteti nem undorito, vagy taszito. A multad emleke es kesz.
Nekem az alkaromon van egy csunya, rosszul összevart seb maradvanya, nem olyan nagy ( kb. 4 cm), de eleg feltünö, de emiatt meg soha nem aggodtam. Senki nem tökeletes, meg szerencse, hogy összegyogyulnak a sebek. :)
Nyilván nem arról van szó, hogy undorodik majd tőle, mert szereti. De attól még hozzá kell egy kicsit szoknia, mikor először látja természetes, hogy kicsit elvonná a figyelmét, de ez nem azt jelenti hogy undorodik tőle vagy csúnyának látná miatta.
Szerintem az elég fura, hogy melltartóban elmész mellette vacsora előtt mikor még nem látott úgy, több esélyt látok rá hogy zavarba jön mint hogy megnézze. Én inkább nyíltan szóba hoznám, hogy őszintén aggódom, hogy rossz érzést vált majd ki belőle és szeretné-e megnézni stb. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!