Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, , kiábrándul" az első együttlét után, a nő meg szerelmes lesz? Van ebben igazság?
Ennek akkor van alapja, hogy ha a pasinak csak egy dugásra kell a nő, magyarul nem vonzódik hozzá, csak fizikailag. Akkor hamar ráunhat.
A nőknél meg eleve kicsit jobban össze van kötve a testiség az érzelmekkel. Ezért hajlamosak vagyunk egyből beleesni bárkibe aki úgy közeledik, érdeklődik irántunk.
De ez így általánosítás. Szóval alapvetően nem igaz.
Ha a nő merev, passzív, vagy a smink és a push-up tartotta egyben, a férfi pedig odafigyelt, és valóban azt nyújtotta a nőnek, amit kell, akkor igen. De ez egy végkifejlete a kalandnak, van millió más verzió is.
Amire te gondolsz, azok a változatosságot, vadászatot igénylő férfiak, akiknek addig izgalmas a nő, amíg meg nem kapták, aztán viszlát. Nem tudom, ez gyakori-e, én még ilyennel nem találkoztam.
A nők meg valóban inkább érzelmi alapon bújnak ágyba, de ez sem általános! Simán van, aki egy jó éjszaka után lelép reggel szívfájdalom nélkül, mert ennyire van szüksége.
A fenti megállapítás tehet LEHET igaz, ahogy minden más variáció is.
Nem ábrándul ki. Az első együttlét után a férfi inkább célba ér a nő pedig rajthoz áll. Van különbség.
30/f
Nagyon borzaszto lehet a szex akkor, ha kiabrandul utana a ferfi :D A parom viselkedese cseppet sem valtozott, miutan lefekudtunk, pedig viszonylag hamar tortent es meg nem jartunk "hivatalosan" akkor.
Ha eleve ugy all a ferfi a dologhoz, hogy o csak szexelni akar egyet a novel, akkor nyilvan neki ott vege is a dolognak utana.
Két esetben tudom elképzelni, hogy a nő így éli meg:
-Ha a férfi eleve csak szexre hajtott, de ez esetben ugye szó sincs kiábrándulásból, hiszen bele se volt ábrándulva a nőbe. Megkapta, amit akart és részéről ennyi volt az ügy.
-Ha a férfi nem azt kapja az ágyban, amire számít. És itt inkább a nő hozzáállásáról van szó... ha egy darab fa az ágyban, vagy szélsőségesen gátlásos, vagy prűd, az bizony nagyon könnyen vezethet kiábránduláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!