Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, , kiábrándul" az első együttlét után, a nő meg szerelmes lesz? Van ebben igazság?
Jobban megfordul a dominancia, ez mondjuk igaz, csak nem olyan kisarkítva ahogy leírtad.
A dugás előtt a nő dirigálhat jobban, a dugás után pedig a férfi.
Szerintem nincs benne igazság. Kevés az olyan nő aki az első szex után szerelmes lesz a partnerébe.
Viszont ha a férfi csak szexet akar nem ábrándulhat ki belőle hisz nem fűzi semmi fajta érzelem a nőhöz.
Ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen mindegy férfi, nő ott azért több találkozó stb áll már a háttérben.
15:
Igen :D
Kúrás előtt mindig többet teperek, hogy legyen már valami, aztán az első szex után már hátrább dőlhetek, mert a nő olyankortól kezdve sokkal jobban odateszi magát, mint szex előtt
Semmi alapja nincs, valaki kitalálta mint életbölcsességet.
Én férfiként rohadt jól éreztem magam az első együttlét után, majd másodiknál még jobban, és a 4. után 1 hónappal rájöttem hogy hogy beleszerettem...
19:
Mi? Érted egyáltalán amiről beszélünk most? Mert a válaszod alapján nem.
A témának semmi köze ahhoz hogy jól érzed magad az első együttlét után vagy hogy mikor leszel szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!