Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoz nekem soha 1 férfi sem ajándékot első randira?
Akkor nem mindegy, hogy milyen formában költ rád a férfi ? Biztos hurcolásznád azt a szál virágot akár milyen programon ? Egyrészt még te sem tettél semmit, másrészt praktikusság, de lehet, hogy rosszul látom.
30/f
Visszagondolva pont azok hoztak ajándékot először akikkel az első az utolsó alkalom is lett.
Inkább ne vigyen senki mint ez a kínos adok-kapok feszengés.
9-es, még idejében szóltam... :DD
milyen pasi aki egy nyomorult szál virágot nem képes vinni, felezgesse az atomokat ne a cechet! Azt majd én eldöntöm elfogadom-e ott kezdődik!! Ha nem udvarolsz neki csak meg akarod dönteni persze más. a kotont úgyis te állod igaz.
:DD úristen "nem tettél azért semmit" ezek milyen válaszok már?????? Jézusazégben:(
Amúgy ötből négy nem hoz virágot. Szomorú statisztika, a "férfiakra" nézve!!
"Amúgy ötből négy nem hoz virágot. Szomorú statisztika, a "férfiakra" nézve!!"
Az a szomorú inkább, hogy egyes nők azt hiszik többet érdemelnek, mert szépek. Van egy jó 10-15 évük és utána nem tudják feldolgozni, hogy mindenki szarik a fejükre, mert megöregedtek. Plusz egy normális férfinál a van punci meg szép édeskevés.
"Miért nem hoz nekem soha 1 férfi sem ajándékot első randira?"
Az eddigi megnyilvánulásaid alapján annak is örülj, hogy elmennek veled randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!