Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyen anyagi különbséget tolerálnátok?
#18 Istenem mekkora egy provokátor hülye vagy. Tudod én nem vagyok olyan idegeskedő barom, mint te. Mielőtt válaszolsz vegyél be egy kis nyugtatót, mert rád férne. Csak az anyagiak miatt lehet valakire férfiként nézni? Mekkora egy felszínes idióta vagy. Művelődj inkább egy kicsit, mert szellemileg elég alacsony szinten állsz.
#20 Én 27 vagyok ő 25, mint írtam az előbb is, hogy szeretnék előre haladni az életben, de nem megy olyan gyorsan, ehez idő kell. Ezt megkéne végre érteni. Az meg, hogy nincsenek gazdag boldogtalan emberek egy nagy hülyeség, mivel a pénz nem boldogít, de nem állítom azt, hogy nem fontos. Szerencsére ez a lány nem egy konzum fogyasztói zombi csak tett azért, hogy többet keressen és nekem is ez a célom, amit gyengébbek kedvéért még egyszer leírom ehhez idő kell. Neki megadatott az, hogy előbb megtalálja azt amiben jó és tehetséges, sínen haladt az élete, nekem nem haladt sínen a múltbeli okok és szerencsére azt láttam rajta, hogy megértette a helyzetemet és nem ítélkezett.
140-ből fenn tudja magát tartani, szóval engem nem zavarna. Pláne, ha több lesz a fizetése (valószínűleg), mikor majd többnek kell lennie, értem ezalatt a családalapítást, ami azért nekem még bőven 6-10 év múlva lesz esedékes...:D
Engem csak és kizárólag akkor zavar az anyagi különbség, ha nem tudok megengedni magamnak felesben egy közös programot, olyan gazdag a srác, vagy ha ugyanez van fordítva. Nem szeretnék másokra szorulni soha és bármilyen szívtelen dolog, nem adnék kölcsön senkinek "jófejségből", csak akkor, ha van róla papír, ami garantálja, hogy visszakövetelhetem. Nyilván ha két ember együtt és és összeköti az életét, sokkal másabb a helyzet, de előtte nem játszunk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!