Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte nem tudok különbséget tenni a barátnő, és a "nőbarát" között, és emiatt félve közelítek mindenkihez. Mit tegyek?
Sok lány haverod,barátod van szerintem ezzel nincsen gond.Amikor beszélsz,vagy együtt szórakozol velük gondolj arra,hogy ők barátok,csak egy szintig engedd mindig közel magadhoz őket.
Nem feltétlenül jó szerintem ha mondjuk gyakori a testi érintés,vagy szemezés a fiú-lány barátságban.Ügyelj arra,hogy ezeket csak egy embernek add meg, a tényleges barátnődnek.
NEm írtad,hogy van-e kapcsolatod,vagy a baráti "lányseregből" van-e kiszemelted.Akit BARÁTNŐnek tartasz, mindig egy picit különleges.És ami mondjuk a baráti társaságban a csajokban itt is-ott is előfordul,az BENNE MEGVAN MIND.
A félelemről annyit:úgy kezdeményezz egy kapcsolatot,hogy mindig kicsit figyeld magadat-magatokat kívülről is.Ez nagyon nehéz,de megéri szerintem.Ez belefér-e a dologba barátilag avagy sem.Lehetsz közvetlen persze,de mindig tudd,hogy na akkor itt van a határ,mert a másik számára ez már megkeverő lehet...és valószínű emiatt nem látsz Te sem világosan.:)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!