Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ilyen anyagi különbsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen anyagi különbséget tolerálnátok?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy lánnyal, aki nagyon tetszik és látszólag én is bejövök neki, és szóba hoztuk az anyagiakat és vannak különbségeink. Én havi 140-t keresek ő havi 300-t. Engem nem zavarna, mert nem vagyok régimódi viszont úgy hallom ilyenek miatt vannak konfliktusok, amit nem szeretnék, hogy kapcsolatunk rovására menjen, és nem tudom tolerálná e hosszabb távon. Persze vannak ambícióm arra, hogy valamivel többet keresek, de ez nem könnyű és idő is kell hozzá.
2017. jún. 13. 11:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#8 Én úgy érzem ettől függetlenül szeret engem. Már voltak ölelések puszik, csókok és nem érzem azt, hogy ez annyira nagyon zavarta. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hosszú távon fent lehetne ezt tartani, mert szeretném, ha komoly lenne köztünk, mert nagyon jókat beszélgetünk, van sok közös témánk, külsőre is tetszünk egymásnak, intelligens is és nem szeretném, hogy az anyagiasság ebbe beleszólna.

Nem az első randin hoztuk fel ezt a témát kb. 3. vagy a 4. lehetett. Első randin zavart is volna ez a téma.

2017. jún. 13. 12:34
 12/23 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, páromat egyébként sokkal jobban frusztrálja a dolog, mint engem, merthogy nem férfias, meg mi van, ha találok hozzám jobban illő pasit...

Ez szerintem sokkal idegesítőbb, mint maga az anyagi helyzet. :)

2017. jún. 13. 12:34
 13/23 anonim ***** válasza:

Érzelmek, intelligencia és társaik. Ez, egy dolog. Hosszú kapcsolatban, viszont, vagy hajlandó folyamatosan rád költeni, vagy külön kassza. Az meg kb barátság extrákkal.

Azt, amit én tettem, kevesen csinálják. Kb, három, ötször többet kerestem mindig. Ettől függetlenül, közös volt a kassza.

2017. jún. 13. 12:38
 14/23 A kérdező kommentje:
#12 Engem azért nem frusztrál ez a helyzet, mert a régi korban az természetes volt, hogy a férfi dolgozott míg a nő csak főzött, mosott, takarított, na és ez még nem tűnt el teljesen a közgondolkodásból. Valahogy természetes maradt az, hogy egy férfi keres többet egy nőnél, ezért van az, hogy a férfiak emiatt szarul érzik magukat, a nők meg nem tudják magukat nőknek érezni, pedig már nem abban a korban élünk, ahol ez természetes volt. Ezért is vagyok kíváncsi, hogy párkapcsolatban, hogy működik ez mert ezzel még nem volt tapasztalatom, viszont van egy emberséges nézetem erről, hogy hogyan lehetne ezt kezelni. Igaz szeretnék én is arra a szintre jutni, de mint írtam ez nehéz út, mivel neki elég könnyű dolga volt arra szintre feljutni, mert elég könnyen megtalálta azt amiben jó, nekem meg elég nehézkes az út a múltbéli okok miatt.
2017. jún. 13. 12:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én tolerálnám ezt, örülnék, hogy jó a fizum és pasim is van. Lényeg, hogy ne legyél munkanélküli (azt valóban nem szereti egyik nő sem). Valamint örülnék neki, ha lenne szabad időd, és a munkád klasszikus 8 órás hétfőtől péntekig meló lenne. Szerintem a kevés együtt töltött idő, amit a munka okoz, megy csak igazán egy kapcsolat rovására.
2017. jún. 13. 12:54
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
En elviselnem, viszont az a gaz, hogy eddig akarhanyszor ilyen kapcsolatom volt, mindig azzal jottek a pasik, hogy "de Te megteheted", vagy "Neked konnyu, mert..." es hasonlokkal. Nameg a feltekenysegi rohamok: "Biztos csak a baratnoiddel mesz kavezni, ahaaaa...". Es amikor hivtam, hogy jojjon, nem zavar, nem pasizni megyek, akkor "felesleges dolgokra nincs penzem", majd egy ido utan jott az, h nelkule sem mehetek el sehova, akar konditerem, akar kavezo legyen.. Nekem erre nincs szuksegem. Es ez nem volt sok kulonbseg, max 20 ezer lehetett minden alkalommal...
2017. jún. 13. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem érdekelne, hogy mennyit keres a pasi, csak dolgozzon!
2017. jún. 13. 13:14
 18/23 anonim ***** válasza:
56%

Hát pasiként mondom húzz bele.

Tanulj ki piacképes dolgot,jobb ha igyekszel.

Pl:programozó,fogorvos,hegesztő,asztalos,matematikai elemző.

Nem fogják hosszútávon tolerálni,mit csinálsz ha a lány pl egy hétvégén Siófokon elpattint 100-ast,akkor te meg elvárod fizessen neked mindent,piát kaját?

Vagy vennéd a kommersz vackokat?

Mit csinálsz ha menni akar Törökországba luxus szállodába?

Ezek nem kevés pénzek,vagy ha étterembe akar menni?

Te mész a mekibe hambiért?

Konfliktust fog szülni,és veszekedés lesz belőle.

Plusz nem fog rád férfiként tekinteni.

2017. jún. 13. 13:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is többet keresek, mint férjem, de nem ennyivel. Viszont pl hazimunka közös, sőt, ő többet csinál. És ha beteg vmelyik gyerek, ő megy tappenzre, mert az nem akkora fizeteskieses. Szoval mivel ő keres kevesebbet, az otthoni dolgokba többet tesz bele.
2017. jún. 13. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad hány éves vagy, pedig szerintem lényeges. Továbbá azt sem, hogy te és a lány körülbelül mit vártok az élettől.

Mivel saját megfigyelésem alapján, minden ember, aki érdemben akar kezdeni valamit az életével, és többet akar a középszerű életszínvonalnál, az 25(+/-1-2 év) éves kora körülre már rájön, merre is tartson, milyen munkát végezzen, és ő maga akar többet keresni. Ez nem azt jelenti, hogy más emberi értékeket nem tart fontosnak, csak lesznek céljai, vágyai és elképzelései az életéről és annak anyagi vonzatáról.

Na most, ha a lány azért keres nettó 300-at, mert idővel szeretne igen színvonalas, árában is borsosabb életet élni, és folyamatosan haladni előre az életben, viszont te ebben nem tudod/akarod/szeretnéd követni, akkor biztos, hogy konfliktust fog okozni. Persze veregethetjük egymás vállát, hogy régen is voltak kapcsolatok anélkül, hogy beszéltek volna az anyagi terhekről, most meg látjuk, hogy ezek a régi kapcsolatok milyen szép válásokkal végződnek, és nem egy pont azért megy tönkre, mert anyagiak terén már a legelejétől kezdve nem volt közös nevező, csak akkor azt gondolták nem lesz fontos.

Hát... ne áltasd magad. Egy olyan világban, ahol MINDEN pénzbe kerül, azt hinni, hogy a pénz nem fontos, maximum azok önámítása, akik nem keresnek sokat. Valószínűleg soha életedben nem fogsz olyan gazdag emberrel találkozni, aki annyira fenemód szörnyen boldogtalan, vagy ha ezt is állítja magáról, a vagyonáról azért csak nem mond le. Úgyhogy ezt tisztázd a lánnyal. Ő mit akar hosszútávon és te mit akarsz, és ez a kettő működik e együtt. Ha igen, akkor a kezdeti anyagi különbség nem lesz probléma.

2017. jún. 13. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!