Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különbséget tesznek a csók és a nyelves csók között, de nem értem ha nem nyelves akkor az nemcsak egy szájra puszi, vagy lehet másképp?
Szájrapuszi=Csók
Nyelves=Csókolózás
a szájrapuszi az, aminek hangzik: egy puszit adsz a szájára.
ha megcsókolod, akkor az több: mozgathatod az ajkaidat, kicsit mélyebbre hatolsz, stb....nem nagyon lehet leírni. én személy szerint néha sokkal jobban kedvelem, mint a smárolást.....
szeirntem azok smárolnak jol akik nem csak a nyelvüket használják hanem a szájukat is.
a többiek gondolom értik mire gondolok.
de most hogy hogy tudnám neked ezt pontosan leirni hogy megértsd.
talán az lenne a legegyszerübb ha néznél egy filmet amiben smárolnak, ott általában azért jol csinálják és nézd a szájukat és gondold el hogy ugyanazt kel lcsinálni csak ugy hogy a nyelvedet nem használod csak a szádat. megprobálok keresni neked valami oldalt vagy képet.
de a lényege hogy a szájra puszi az csak egy puszi, mintha arcra adnád ugyanlyan csak szájra megy. de csak egy pillanat. a csoknál pedig több percig is vagy akármeddig ott van a szád és közben ő is csokol. nem csak egyoldalu.
mondjuk ugy is leehet csokolni hogy csak te őt érzékien, de most ezt hagyjuk.
keresek neked valami videot vagy ilyesmit és belinkelem.
a szájrapuszi az az amikor adsz egy puszit a másik szájára
a csók amikor szopogatod az ajkait
a nyelves csók amikor átdugod a nyelved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!