Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ilyen anyagi különbsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen anyagi különbséget tolerálnátok?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy lánnyal, aki nagyon tetszik és látszólag én is bejövök neki, és szóba hoztuk az anyagiakat és vannak különbségeink. Én havi 140-t keresek ő havi 300-t. Engem nem zavarna, mert nem vagyok régimódi viszont úgy hallom ilyenek miatt vannak konfliktusok, amit nem szeretnék, hogy kapcsolatunk rovására menjen, és nem tudom tolerálná e hosszabb távon. Persze vannak ambícióm arra, hogy valamivel többet keresek, de ez nem könnyű és idő is kell hozzá.
2017. jún. 13. 11:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
12%
Férfi vagyok. Azt fogják mondani a lányok, hogy ez nem zavarja őket. Ne hidd el, hazudnak! Lehet, hogy eleinte még nem, de aztán nem fogják tolerálni a különbséget.
2017. jún. 13. 12:04
 2/23 anonim ***** válasza:
69%

26/f vagyok

engem zavarna ha sokkal jobban keresne egy nő...

pár 10 ezer ft nem lényeg..de 50 100 ezerrel ha többet kapna bizony rosszul érezném magam :/

2017. jún. 13. 12:05
 3/23 anonim ***** válasza:
9%

Ha mondjuk kövér és ronda lennék, hogy senki másnak nem kellenék, akkor tolerálnám, mert örülnék, hogy találtam pasit.

De mivel bármikor találhatok normális pasit én biztosan nem állnék össze veled.Nem kell ilyen igénytelen "pasi", aki megelégszik havi 140 ezerrel. Bár,ha jobban meggondolom egy Versace ruhát vehetnél nekem belőle....

20/L

2017. jún. 13. 12:07
 4/23 A kérdező kommentje:

Engem azért nem zavarna, mert egyrészt ez nem a 19. század már egyenjogúság van és szerintem ennek teljesen elfogadottnak kéne lennie.

A másik nálam sokkal inkább az emberi értékek dominálnak, mint a pénz. Ezért is keresgéltem mindig is intelligens nők között és ő eléggé az.

#3 Trollokra nem vagyok kíváncsi.

2017. jún. 13. 12:11
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem igazán. Akkor se, ha fordítva lenne a két kereset. A duplája.... Hogy nézne ki a kapcsolat? Egyikőtök vacsorázna egy szép étteremben, a másik meg vinne magával egy sajtburgert a mekiből? Vagy éjjel-nappal csak az egyik fizetne?

140 nem kevés szerintem, a párom is kb annyit keres, de én is, így nem rossz, de sose jönnék össze olyannal, akivel ekkora különbség van pénzügyileg.

2017. jún. 13. 12:12
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Mi lenne ha belehúznál és megtanulnál valamit, ami jobban fizet?
2017. jún. 13. 12:16
 7/23 A kérdező kommentje:

#5 És mi van akkor, ha két ember szereti egymást és intelligens ember módra kezelnék? Mert az igazi szeretet letudja győzni ezeket és nem ilyen pitiáner dolgokkal foglalkoznánk, mint hogy hol együnk és hol nyaraljunk. És ennél tovább megyek, mert ha én keresném a dupláját, akkor én fizetnék bele többet és ez szerintem fordítva se gáz. Csak az emberek sokasága hisztizik emiatt, holott csak emberségesen kéne megközelíteni nem matematikailag.

#6 Hát ezt könnyű mondani, hidd el ezen vagyok!

2017. jún. 13. 12:22
 8/23 anonim ***** válasza:

Fúha milyen furán mennek ma a randizások... Amikor én még randizási fázisban voltam az egyénnel az anyagiak soha nem kerültek szóba egyikünk részéről sem.

Most vagy a lány tért ki rá direktbe, hogy megnézze te mennyit keresel vagy ez az új módi, hogy kb már az első randik alkalmával mindenki részletes adóbevallást ad mindenről.

Ha az első, akkor azt gondolom, hogy a lányt zavarja, hogy te nem keresel legalább annyit, mint ő.

Még akkoris ha ezt ő nem mondja így szó szerint. Hiszen nem véletlenül jött szóba a pénz.

40 N

2017. jún. 13. 12:23
 9/23 anonim ***** válasza:
8-as! Amikor te randiztál, azaz kezdted a randikat,akkor inkább még a valós emberi értékek számítottak, manapság az az "értékes" ember,aki a legtöbb "Deák Ferit" birtokolja. Egy régebbi kérdésnél ki is fejtettem ezt bővebben,hogy hogyan is mentek a dolgok még a 90-es évek elején,amikor unokatestvérem volt 17 éves és ismerkedett fiúkkal, érdekes abban a társaságban senkiről sem lehetett elmondani,hogy tele lett volna lével,mégis mindegyiknek volt párja,ha nem akkor is emberi módon bántak vele,hiába volt csóróbb egy kicsit a többinél. Manapság meg minden a pénzről,külsőről,versengésről szól. Még többet, még jobbat,minnél hamarabb...
2017. jún. 13. 12:33
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Randizási fázisban sosem érdekelt, mennyit keres a másik, egészen addig, amíg nem abból áll a randi, hogy ácsorgunk egy huzatos kapualjban beszélgetve, mert még arra is smucig az illető pasi, hogy egy kávéra/fagyira beüljünk valahova. (Mármint itt nem arra gondolok, hogy hívjon meg, hanem hogy még magának sem!)

Mondjuk ez nem függ anyagi helyzettől, gazdag pasi is lehet totál smucig.

Egyébként kortól is függ. Egyetem alatt én is mindig csóró voltam, pont nem érdekelt a másik anyagi helyzete. Most, felnőtt(ebb) fejjel azt mondom, annyira érdekel, hogy ne akarjon rajtam élősködni, és ez kölcsönös.

Egyébként az én párkapcsolatomban jelenleg ugyanez a szitu. Én keresek 250-300at, attól függően, hogy mennyire dolgozom halálra magam a hónapban, párom 150-160-at kb., plusz neki van otthonról örökölt több kiadása, ami miatt ez az összeg jóval kevesebb.

Nem bánom, és eszembe sem jutna emiatt gazdagabb pasit keresni. Én úgy vagyok vele, hogy a pénz arra van, hogy költsük - a közös életünkbe fektetek be. Lesz ez még fordítva is.

Oké, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok morcos, hogyha azért nem jut magamra pénz, mert a közös dolgokra költök, ebből néha vannak konfliktusaink is, de vihar a biliben. :)

2017. jún. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!