Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem egy szánalmas tapló? KÉRLEK VÉLEMÉNYT!
Kérlek nyugtassatok meg hogy nem velem van a baj:)
Egy tök átlagos lány vagyok, nem vagyok csúnya, de szépnek se tartom magam. Értelmes vagyok meg minden. Szimpatikus lett egy fiú, ezért bejelöltem myvipen, ő szépen visszajelölt, felvettem msnre, mivel ki van neki írva, hogy aki meg akarja ismerni bátran vegye fel, erre ő elutasította a felkérést. Persze, ez nem derült ki rögtön ezért megkértem mást hogy vegye fel, de azt a felkérést egyből elfogadta. Csak én gondolom úgy hogy elég taplóság volt tőle, hogy még csak esélyt sem adott hogy megismerjük egymást? :D A fiú se valami főnyeremény, elég kevés haverja van, meg a lányoknak is rossz a véleményük róla, szóval most kábé ott tartok hogy megtiszteltetésnek vehette volna hogy meg akartam vele ismerkedni. Eddig szimpi volt most meg úgy gondolom, hogy egy bunkó paraszt, mivel én még egy felkérést sem utasítottam vissza, pedig nem is reklámozom sehol az msn címem :D Szerintetek jogos, hogy most ezt gondolom róla? :D
hmm nem fogadta el azóta sem
egyébként tudom hogy szánalmasnak gondoltok most engem és én is annak érzem magam, meg is bántam hogy kiírtam ezt a kérdést de én nagyon elkeseredtem, mert akár hiszitek akár nem ez a fiú álltatott engem, és nem hinném, hogy csak én éreztem így... és igen, még most is szeretném elhinni hogy csak tévedés volt, de nem akarok ennyire naiv lenni...
jólvanna azért nem kell teljesen összetörni, inkább nem szóltam egy szót sem... De legközelebb élőben pasizz, menjetek el szórakozni haverokkal... és ha van rá mód, ne az interneten próbáljátok kiismerni egymást a kiszemelttel.
Sok sikert a vadászathoz!
te figyelj már, most miért haragudna bárki is?
csak leírtam, hogy máskor máshogy pasizz, hidd el, úgy sokkal hatásosabb lesz, tuti :) nna, ne keseregj mááár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!