Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas amit csinálnak? Remélem nem vagyok vele egyedül, de én nem értem ez mire jó. Bővebben lent!
23 éves vagyok. Több mint 4 évet voltam a barátnőmmel, ő 19.
Tatabányától nem messze lakott egy kisebb faluban, én pesten lakom, vagyis volt köztünk távolság.Mellé anyja soha nem fogadott el, mert szerinte az ő lánya nem elég "rangos" hozzám, meg hogy nekem nem is ő, hanem egy olyan pénzes csaj kell, mint én.
"Mellé anyja soha nem fogadott el, mert szerinte az ő lánya nem elég "rangos" hozzám, meg hogy nekem nem is ő, hanem egy olyan pénzes csaj kell, mint én."
ezt hogy a rákba érted? O.o
Mit nem értetek?
A lány anyja szerint a srác túl gazdag a lányához. Igaz ez általában fordítva szokott lenni.
hát igen, kicsit szánalmas, mert nem csak ő jött fel pestre hozzád gondolom :P
hát... igazából csak annyit tudsz tenni hogy nem veszed magadra ezeket a sértéseket, és próbálj mást keresni :( csak ezt tudnám javasolni, bocsi...
A lány vagy a szülei akarják kifizettetni veled?
Amúgy az érdekes... összeszámolták, hogy a 4 év alatt mennyit utazott vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!