Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas amit csinálnak? Remélem nem vagyok vele egyedül, de én nem értem ez mire jó. Bővebben lent!
23 éves vagyok. Több mint 4 évet voltam a barátnőmmel, ő 19.
Tatabányától nem messze lakott egy kisebb faluban, én pesten lakom, vagyis volt köztünk távolság.Mellé anyja soha nem fogadott el, mert szerinte az ő lánya nem elég "rangos" hozzám, meg hogy nekem nem is ő, hanem egy olyan pénzes csaj kell, mint én.
hát barátom majd legközelebb odafigyelsz jobban.azt nem akarom elhinni h nem vetted észre azt,h milyenek.4 év alatt kiismerhetted volna jobban őket.2 variáció van:
1. mindkettő patkány
2.csak az anyja patkány,és ő irányítja a lányt,ill. befolyásolja.
ellenszérum:távcsöves puska
arany fiam az ilyeneket kerülni kell.amúgy nagyon ratyi műsört nyomnak.azt is elárulom ha nem fizeted ki nekik,akkor megpróbál majd patkány mami aládtenni ott,ahol tud.azt ajánlom h figyelj jobban.
úristen szánalmas.. röhögd ki őket...nálunk is igy van,nekik jól megy,mi meg kevésbé élünk jól,mégis 4éve együtt vagyunk.itt vagy volt valami más is amiért orrol rád,vagy mindent felesbe fizettetek (mert NÉHA illik meghívni a lányt erre arra gyros ilyen apróságok,de félreértés ne essék,NEM feltételezem rólad h te nem igy csináltad :)vagy a 3.variácó,szimplán bunkók és akkor nem kell velük törődni,tudod 1ik füleden be,másikon ki.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!