El mehetek-e egyedül urulógushoz fitymaszűkületem van szerintem? 15/f
Figyelt kérdés
El mehetek-e egyedül urulógushoz? mert fitymaszűkületem van és ez akárki akármit mond ez nagyon gáz a szüleim előtt
lécci értelmes válaszokat..köszi
15/f
2011. júl. 26. 18:46
1/7 anonim válasza:
El persze. Van ahova beutaló sem kell. Ez abszolút nem ciki, nem is értem miért gondolja annak a férfiak legtöbbje.
2/7 anonim válasza:
inkább urológushoz menj ;) de igen, mehetsz egyedül is :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (és boccs a helyesírási hibámért )
2011. júl. 26. 18:52
4/7 anonim válasza:
semmi gond, az, hogy 15 évesen felelősségteljes férfiként viselkedsz és orvoshoz mész feledteti azt a betűtévesztést :)
5/7 anonim válasza:
Persze beutaló nélkül elmehetsz egyedül mert ott csak megvizsgál,csak ha orvosi beavatkozásra lenne szükség akkor kell majd szülői nyilatkozat hozzá.De menj el nyugodtan.
6/7 anonim válasza:
Elmehetsz és megvizsgálja, az nem gáz, a beavatkozáshoz kell a szülői engedély, csak arra vigyázz, hogy ne legyen teljes körülmetélés, nekem azt csinálták és az nagyon gáz :(
Vannak egyéb normális módszerek, azokat ajánlom inkább (részleges metélés, bemetszés, ilyesmi)
7/7 anonim válasza:
Így van, a körülmetélés az, ami gáz, a vizsgálat nem para, arra el tudsz menni ráadásul egyedül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!