Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a fiú akit kétszer is meg csalnak és akkor is vissza megy a barátnőjéhez? Az a fiú szerintem fél a csaj apjától és azért ment vissza a bnőjéhez! Pfff szánalmas az a pasi!
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 15:39
1/6 anonim válasza:
Te vagy nagyon féltékeny vagy, hogy az a pasi miért nem hozzád megy vissza, vagy nem tudom.
Milyen fiú az ilyen? Szerelmes és hülye leginkább. Majd te is leszel az életed során egyszer ilyen helyzetben.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is vagy féltékeny vagy vagy pedig téged csaltak meg! nem tom de a pasi szánalmas az biztos! :/ ^^
4/6 anonim válasza:
Az ilyen fiú- ahogy már írták- szerelmes és hülye. Ha rettegne apukától, szerintem örülne neki, h egy megcsalás okán eltűnhetne a közelükből.
Egyébként meg mi ez a sugallmazás? miért teszel fel kérdést, ha meg is válaszolod magadnak?
5/6 anonim válasza:
hasonló helyzetben vok, csak nem megcsalásról van szó, hanem rengeteg hazudozásról, sztem az a fiu is úgy van vele, hogy ad mindig egy "utolsó esélyt" a barátnőjének. én már jópár "utolsó esélyt" adtam. sajnos.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is te féltékeny vagy, másrészt nem hiszem h az apjától fél hanem ahogy mondja az előttem lévő szerelmes és adott pár utolsó esélyt a lánynak én is így voltam lány hazudott nekem meg csalt stb. de szerelmes voltam és adtam neki mindig esélyt.Most már bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!