Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a haragom efelé a férfi felé?
Pár hónapja történ a dolog, de nem tudtam túllépni rajta. A helyzet az volt, hogy nagyon sokat ittam egy buliban, és a végén ezzel a férfival hazamentünk, ugyan nem feküdtünk le, de orál volt.
Na most igazából én ezt a férfit nem ismertem, csak a nevét tudtam, és józanon nem is jött volna be nekem. Nagyon rosszul éreztem magam másnap reggel, miután tudatosult bennem, hogy mit csináltam. Undor fogott el, ha csak arra gondoltam, hogy csókolgatott, meg hogy a számba vettem a farkát. Azt se tudtam, hogy előbb lefürödjek vagy fogat mossak?
És igenis ezért valahol őt hibáztatom, mert ő fele olyan részeg se volt mint én, látta, hogy alig állok a lábamon, gondolhatta volna, hogy nem vagyok beszámítható. Én legalábbis a helyében gondoltam volna arra, hogy lehet, hogy józanon nem akarná. Viszont én meg lelkileg tök szarul voltam, elegem volt mindenből, azért is ittam olyan sokat, és úgy voltam vele, mindegy, hogy kivel, meg mit csinálok, már nem számított. De a lényeg, hogy józanon nem csináltam volna.
Mit gondoltok, hibás volt a férfi ebben, vagy magamnak köszönhetem és úgy kellett nekem?
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!