Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos a haragom efelé a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a haragom efelé a férfi felé?

Figyelt kérdés

Pár hónapja történ a dolog, de nem tudtam túllépni rajta. A helyzet az volt, hogy nagyon sokat ittam egy buliban, és a végén ezzel a férfival hazamentünk, ugyan nem feküdtünk le, de orál volt.

Na most igazából én ezt a férfit nem ismertem, csak a nevét tudtam, és józanon nem is jött volna be nekem. Nagyon rosszul éreztem magam másnap reggel, miután tudatosult bennem, hogy mit csináltam. Undor fogott el, ha csak arra gondoltam, hogy csókolgatott, meg hogy a számba vettem a farkát. Azt se tudtam, hogy előbb lefürödjek vagy fogat mossak?

És igenis ezért valahol őt hibáztatom, mert ő fele olyan részeg se volt mint én, látta, hogy alig állok a lábamon, gondolhatta volna, hogy nem vagyok beszámítható. Én legalábbis a helyében gondoltam volna arra, hogy lehet, hogy józanon nem akarná. Viszont én meg lelkileg tök szarul voltam, elegem volt mindenből, azért is ittam olyan sokat, és úgy voltam vele, mindegy, hogy kivel, meg mit csinálok, már nem számított. De a lényeg, hogy józanon nem csináltam volna.

Mit gondoltok, hibás volt a férfi ebben, vagy magamnak köszönhetem és úgy kellett nekem?

L/21

2017. máj. 7. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Agyhalott ingyenk.u.r.v.a :/
2017. máj. 7. 22:49
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

"De a lényeg, hogy józanon nem csináltam volna."

Akkor mi a faxnak iszod le magad??

2017. máj. 7. 22:50
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
Ha tudnád bizonyítani, akkor ez simán erőszak, döntés képtelen állapotban voltál. Azért mert valaki esetleg ájult részeg, senkinek nincs joga megerőszakolni.
2017. máj. 7. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Aki ájult részeg hogy tud szopni és hogy emlékszik arra, hogy szopott te szerencsétlen ?

30/f

2017. máj. 7. 23:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kétesélyes. Ha nem tudtad mit csinálsz, akkor tényleg erkölcstelen volt hagynia. De ha te erőszakoskodtál, akkor had ne ítéljük már el, hogy nem pofozott le magáról. Egy erőszakos nőt nagyon nehéz leállítani anélkül, hogy ne sérülne meg. Ez esetben gyakorlatilag megerőszakoltad. Az is lehet, hogy csak neked volt egyértelmű, hogy mattrészeg vagy, neki nem. Ez megint vis maior. Mind a kettő esettel találkoztam.
2017. máj. 7. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos.
2017. máj. 7. 23:52
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Fuj, ezek a valaszok gusztustalanok. Es ti vagytok a nagy ferfiak...
2017. máj. 8. 01:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Én még életemben nem ittam annyit egyszerre, hogy annak szex legyen a vége az első szembejövővel. Azt általában józanul csinálja az ember - többek között az ilyen esetek elkerülése miatt. Ki akar másnap reggel azzal szembesülni, hogy a világ legnagyobb hülyéje...?
2017. máj. 8. 08:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jogos a harag. Gondolhatod azt, hogy "nem kellett volna visszaélnie a helyzettel", ebben igazad lehet, de a harag túlzás.

Azt mondod, alig álltál a lábadon, de annyira azért nem voltál részeg, hogy ne tudj a férfival lakásra menni, de nem hánytál és eldőltél, hanem ügyködtél a fäszon.

Úgy gondolom, tanulj az esetből és próbálj kevesebbet inni (most már tudod, hogy ezzel jár nálad a dolog, úgyhogy vigyázz magadra).

2017. máj. 8. 09:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a részeg cumizást online közvetítette volna facén, na akkor haragudhatnál rá, de így?
2017. máj. 8. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!