Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keresnek ezek a kondis, de láthatóan képzetlen jóképü fiuk, akiknek mindig jótestü fiatal csajaik vannak?
Jajj ez a kondis izé mizé a rémálmom.
Elmennek megemelnek pár súlyt, megisszák a fehérjét, meg mittudom én még miket, én csak úgy hívom izompumláló doppingszerek. Pózolgatás, izompólóban fényképezkedés, megy ezerrel. Mikor meg civilben valami megerőltetőbb melót csinálunk fújtatnak a csávókák.... Mondom mi van nem megy? Ááh nem vagyok hozzászokva... Pfff Ember felpumpálod magad, látszatja van de mögötte nincsen semmi!
Tisztelet a nagyon kevés kivételnek! Mert ilyen is van, van aki full komolyan veszi és nem csak a kinézet miatt csinálja, hanem lelki oldalról közelíti meg. Valamint a kondi mellett még többféle sportot űznek. Na ők emberek a szememben!
Kérdésedre a válasz hogy, változó. Van aki sima átlagbér, van aki jobban keres, esetleg vállalkozó, és a kondiban ereszti ki a gőzt.
Az meg hogy jótestű csajokkal vannak, hát istenem, előbb kellene nekem egy jó lelkű(!) nő, mintegy jótestű. Erről ennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!