Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit keresnek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit keresnek ezek a kondis, de láthatóan képzetlen jóképü fiuk, akiknek mindig jótestü fiatal csajaik vannak?

Figyelt kérdés
3-4 kiló?
2017. máj. 7. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg igen. Én magam is ilyen voltam. Mondjuk visszahíztam azóta megint, de azért eltelt már pár év, született gyerek stb. most megyek vissza majd megint. 10 kilót fogytam anno 2 hónap alatt, most 15 van rajtam.
2017. máj. 7. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

Jajj ez a kondis izé mizé a rémálmom.

Elmennek megemelnek pár súlyt, megisszák a fehérjét, meg mittudom én még miket, én csak úgy hívom izompumláló doppingszerek. Pózolgatás, izompólóban fényképezkedés, megy ezerrel. Mikor meg civilben valami megerőltetőbb melót csinálunk fújtatnak a csávókák.... Mondom mi van nem megy? Ááh nem vagyok hozzászokva... Pfff Ember felpumpálod magad, látszatja van de mögötte nincsen semmi!

Tisztelet a nagyon kevés kivételnek! Mert ilyen is van, van aki full komolyan veszi és nem csak a kinézet miatt csinálja, hanem lelki oldalról közelíti meg. Valamint a kondi mellett még többféle sportot űznek. Na ők emberek a szememben!

Kérdésedre a válasz hogy, változó. Van aki sima átlagbér, van aki jobban keres, esetleg vállalkozó, és a kondiban ereszti ki a gőzt.

Az meg hogy jótestű csajokkal vannak, hát istenem, előbb kellene nekem egy jó lelkű(!) nő, mintegy jótestű. Erről ennyit:)

2017. máj. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!