Tapasztaltatok mar olyat, hogy egy lathatoan 18 even aluli bemegy a Nemzetibe es cigit vesz?
En epp az iment tapasztaltam....
Jovok hazafele,gondoltam beugrok cigiert( nem dohanyzom sokat,1doboz/1honap),erre elottem egy ilyen 15 ev koruli KISLANY keri a cigit,ez meg itt kiadja.....
Miert?
Tortent veletek hasonlo?
Vagy tapasztaltatok mar? Melyik varosban?
Ez Baranya megye,Pecs
En 18 eves vagyok es pesten lakom.
Itt elszoktak kerni mindenhol kb a szemelyit. Nagyobb helyeken foleg, de ha a kezebe fogja akkor nemfogjak (tolem se szoktak akkor) :/
Kisebb forgalmú helyeken simán kiadják. Őszintén szólva nem nézi senki (ellenőrökre értem), hogy ő most a 200 aznapi vevő közül kiszolgált-e egy kiskorút. Aki meg nem múlt el 18 és ott veszi a cigit, az úgy se fogja beköpni őket. Rengeteg 18 év alatti ismerősöm van, aki magának veszi.
Egyébként teljesen hülyeség ez a rendszer, egyáltalán nem szorította vissza a dohányzást a fiatalkorúak körében, legalább is felénk mindenki be tudja szerezni. Jó, én már elég régen elmúltam 18, de ettől függetlenül átérzem a fiatalabbak helyzetét. Egy 15-17 éves ember már el tudja dönteni, hogy akar-e cigizni vagy sem. Kicseszés szegényekkel ez a trafikrendszer.
Nálunk kiadják, mert a pletykák szerint döglődik a trafik, a csőd határán van, így próbál nagyobb profitot termelni.
Ahol meg nem adják ki, ott az ajtó előtt várakoznak a fiatalok és aki bemegy a trafikba, azt megkérik hogy vegyen nekik. Én is szoktam nekik venni, adnak egy ezrest az 50 forintot megkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!