Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondolnátok egy fiatal...

Mit gondolnátok egy fiatal lányról, aki szemmel láthatóan szorong?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok. 18l vagyok, próbálom 'kontrollálni', hogy ne látszódjon, de már többen mondták, akikkel először találkoztam, hogy látják rajtam, hogy szorongok. 'Kezdő' pánikbeteg vagyok.

Nem az a típusú lány vagyok, aki azért ilyen, mert nagyon szegény, és látszik rajta. Viszont tény, hogy nem sok pénzből gazdálkodom, de igyekszem 'divatosan' öltözködni, és sminkelni, stb.

Félreértés ne essen, nem vagyok ennyire felületes, mint amennyire látszik.

2012. júl. 15. 14:14
 1/7 anonim válasza:
mitől szorongsz? sajnos a szorongó emberekkel nem szívesen barátkoznak (én kivétel vagyok) nem tudnál nyitottabb lenni?
2012. júl. 15. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Lényegtelen, hogy miért. Persze, próbálok nyitottabb lenni, amennyire csak tudok!
2012. júl. 15. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel kineziológust, ő tud segíteni, vagy pszichológust. Ne gyötörd magad tovább, kérj segítséget, nagyon sok múlik azon, hogy kinek mennyi önbizalma, mennyire nyitott a világra, akár munkaügyben is sikeresebb leszel, ha leküzdöd a szorongást.
2012. júl. 15. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kedves, odaadó pasi kell neked aki a tenyerén hordoz, mindjárt rendbe jönnél :)
2012. júl. 15. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

A szorongás mentális betegségek jele. Nincs igazad utolsó, akinek ilyen problémája van, az egy párkapcsolatban is szorong.

Próbálnék vele türelmesnek lenni, barátságosnak,duplán is odafigyelni. Sjnos az ilyen emberek extramód hajlamosak a problémáikat fűvel vagy egyéb tüneteik lehetnek, pl. vagdosás, bulimia, hasonlók. Szóval fél szemmel figyelni rá, hogy rendben legyen.

2012. júl. 16. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is pánikbeteg vagyok :D És én is sminkelek, felöltözöm(igaz sokszor úgy ahogy nekem kényelmes, mert nem vásárolok a divat szerint, van nekem egyéni izlésem is.), de rajtam is látszik, hogy szorongok: szapora levegővétel, izzadás, reszketés. Senki sem törődik vele. Sőt sokan szerintem pont azt hiszik, hogy "bedrogoztam" valamit, és ezért néznek megvetően rám, hiszen nincs a fejemre írva, hogy pánikbeteg vagyok :D Rohamaimat le tudom kontrollálni, ha nem akkor viszonylagosan sikerül elfojtani őket. :D Ezt már megtanultam. De az állandó szorongást nem tudom én sem leplezni sajnos. :/ A szegénység meg nem függ össze a szorongással. :D
2012. júl. 19. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ui: a párkapcsolat nem segít rajta, sőt egy durvább szorongó betegen ront! Másfél éve van barátom, és megéltünk már pár pánikrohamot, szerencsétlen azt sem tudta mihez kezdjen. Szorongsz a kapcsolatban is, főleg ha testképzavarral párosul... az durva.
2012. júl. 19. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!