Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keresnek ezek a kondis, de láthatóan képzetlen jóképü fiuk, akiknek mindig jótestü fiatal csajaik vannak?
Figyelt kérdés
3-4 kiló?2017. máj. 7. 17:08
1/12 anonim válasza:
Miböl gondolod, hogy jól keresnek?
Szerintem csak azért vannak velük "jó nök", mert tetszik a kinézetük.
2/12 anonim válasza:
Az ilyen pasik többsége nem gazdag, főleg, mert javarészt még diákok.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem a keresetükön van a hangsúly, hanem hogy megtalálja a zsák a foltját. Alapvetően ez a két réteg egymásra vadászik, és könnyedén meg is találják egymást - mondjuk egy konditeremben:)
4/12 anonim válasza:
kondizó, agyhalott pasiknak mindig kondizó, plasztikázott, agyhalott lotyójuk van.
de ezt ki a franc irigyli??
5/12 A kérdező kommentje:
hát én kondiba járásaim alatt többnyira csak azt láttam, hogy kigyurt srácok csapják a szelet ocsmány tulsulyos agyrém nőknek....
a nők kb 1%-a csinálta komolyan és eredménnyel az edzést, de azoknál nem is nagyon mertek probálkozni
de tényleg elszomoritó hogy a jótestü lányok jelentős része SEMMIT nem kell hogy cisnáljon azért hogy vonzó testü legyen, mert amig fiatal addig a genetikája miatt jól fog kinézni.
2017. máj. 7. 17:13
6/12 anonim válasza:
kondiba vagy 7000ft alaphangon a személyi edzés xd
7/12 A kérdező kommentje:
hát ahova én jártam ott 14000volt a havi bérlet
2017. máj. 7. 17:28
8/12 anonim válasza:
Láthatóan képzetlen? Lehet, hogy családi vállakozásban dolgoznak stb...Érdekes én meg fordítva látom, a mackónadrágos túlsúlyos nők keményen edzenek, a papucsos macsók meg egész nap ott ülnek, mobiloznak, dumálnak, néha kinyomnak egy súly és csekkolják mindenki látta-e....
9/12 A kérdező kommentje:
egy évig jártam ugyanarra a helyre edzeni , különféle időpontokban.
egy duci lányt se láttam lefogyni
2017. máj. 7. 18:25
10/12 anonim válasza:
Az ilyenek elvagyonőrködnek egy gyárban nettó 150-ért(sem),vagy kidobók valami közepes diszkóban.Felszednek valami IQ-negatív,kb.egy húszassal fiatalabb plázaribit,elvannak vele a Providentből pár évig,aztán jöhet a következő.Szánalom,de így van.Sem ész,sem pénz nem dominál,csak legyen nagy pofád meg jó külsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!