Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Összejönnétek-e olyan pasival, akinek 39-es lábmérete van?
Figyelt kérdés
Sajnos ez is genetika, mint minden más, ami miatt még szűz vagyok. Emellett egy kis bokasüllyedésem/lúdtalpam is van (utóbbi biztosan), ezért nem tudok olyan szép elegánsan katonásan sétálni, hanem ilyen tini kisfiús rugózós lépkedéssel közlekedek, hogy megtartsam az egyensúlyom. Ez gondolom meg egy csaj számára irtó ciki lenne, amikor egy parkban vagy sétálóutcában egy romantikus sétára kerülne sor, miközben normálisan nem is tudok járni. A kérdésre koncentrálva a többi paraméteremet direkt nem említem meg, pedig 98%-ban amiatt vagyok sikertelen. Akit érdekel privátban megírom, de biztos ti is ki tudjátok találni. Az már csak hab a tortán, hogy hiába szeretnék elegánsan öltözködni, elegáns bőrcipőt ebben a méretben sehol nem találok. Így most is egy 40-esben járok. A gyerekcipők között meg nem lehet drága bőrcipőket találni, amin ne látszana, hogy gyerek fazonú.2017. ápr. 14. 11:08
11/12 anonim válasza:
Kölcsön tudnám kérni a csukádat, ugyanis az én lábam is ekkora. :D
Nem lehet könnyű átlagnál nagyobb vagy kisebb lábra cipőt találni, ezt elhiszem. De a lúdtalpadra felírathatnál betétet, a járásodon is segítene szerintem. Meg amúgy sem kéne elhanyagolni ezt, mert most még csak esztétikailag kellemetlen a furcsa járásod, de később felléphetnek egészségügyi problémák is.
12/12 anonim válasza:
Nekem 42 es lányként és volt olyan barátom akinek kisebb volt a lába az enyémtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!