Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti összejönnétek ilyen fiúval/"férfival"?
Aki folyton ezeket mondja:
" Bezzeg minket, normális pasikat mindeggyik nő lexarja, nekik a kocka hasú, agresszív hülye pasik kellenek."
Szóval itt olyanokra gondolok, akik folyton magunkat sajnáltatják, hogy őket lexarják a csajok stb. Szerintem nagyon szánalmasak, kellenének a francnak. 21/L
Csalódtak, vagy megbántották őket. Egy bizonyos szintig meg lehet őket érteni, de nem csak fiúk vannak így hanem lányok is. Depressziósak vagy csak a harag beszél belőlük, de ha ezen túljutnak vagy megtalálják a társukat, ugyan olyan értékes (sőt néha értékesebb) emberek, mint te vagy én.
Nekem inkább ilyen beképzelt liba nem kéne ( ha férfi lennék), mint te.
Te, gondolom tökéletes vagy és még nem voltál sohasem dühös vagy csalódott vagy elkeseredett...
Én ezt értem, hogy csalódtak meg minden, de így nem lehet barátnőt szerezni, hogy ezt szirénázzák nyilvánosan 0-24-ben a külvilágnak.
Nekem ezt mondaná, hogy minden nő egyforma meg a kockahasú "alfahímek" kellenek nekünk, úgy otthagynám hogy még az ajtókeret is kiesne a helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!