Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti összejönnétek ilyen fiúval/"férfival"?

Figyelt kérdés

Aki folyton ezeket mondja:

" Bezzeg minket, normális pasikat mindeggyik nő lexarja, nekik a kocka hasú, agresszív hülye pasik kellenek."

Szóval itt olyanokra gondolok, akik folyton magunkat sajnáltatják, hogy őket lexarják a csajok stb. Szerintem nagyon szánalmasak, kellenének a francnak. 21/L

2017. jan. 30. 09:25
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Jaaaa, és a másik kedvenc, hogy minden nő egyforma. :DDD
2017. jan. 30. 09:25
 2/29 anonim ***** válasza:
44%
Nem hiszem. Hacsak nem látná be,hogy nem vagyok minden nõ. Nem egyszer volt rá példa, hogy az ismerkedõ partnerrõl kiderült olyan mint a leírásban esetleg megakar engem változtatni mert nem vagyok elég nõies, felszínes stb... Az ilyeneket kulturaltan elküldöm egy id utàn a halál kaszájára pörögni.
2017. jan. 30. 09:29
 3/29 anonim ***** válasza:
50%

Csalódtak, vagy megbántották őket. Egy bizonyos szintig meg lehet őket érteni, de nem csak fiúk vannak így hanem lányok is. Depressziósak vagy csak a harag beszél belőlük, de ha ezen túljutnak vagy megtalálják a társukat, ugyan olyan értékes (sőt néha értékesebb) emberek, mint te vagy én.

Nekem inkább ilyen beképzelt liba nem kéne ( ha férfi lennék), mint te.

Te, gondolom tökéletes vagy és még nem voltál sohasem dühös vagy csalódott vagy elkeseredett...

2017. jan. 30. 09:29
 4/29 anonim ***** válasza:
52%
Miért akarnék olyannal lenni, aki sérteget és ennyit néz ki belőlem, hogy csak ilyen pasik kellenek?
2017. jan. 30. 09:32
 5/29 Szergej55 ***** válasza:
27%
Gondolom, egy pillanatig sem próbáltad megérteni, hogy valaki mi után kezd ilyet mondani. Egyszerűbb mindenkit lebalf***ozni.
2017. jan. 30. 09:32
 6/29 anonim ***** válasza:
80%

Én ezt értem, hogy csalódtak meg minden, de így nem lehet barátnőt szerezni, hogy ezt szirénázzák nyilvánosan 0-24-ben a külvilágnak.

Nekem ezt mondaná, hogy minden nő egyforma meg a kockahasú "alfahímek" kellenek nekünk, úgy otthagynám hogy még az ajtókeret is kiesne a helyéről.

2017. jan. 30. 09:37
 7/29 anonim ***** válasza:
76%
5.: miért kéne nekünk játszani az ingyen pszichológust?
2017. jan. 30. 09:38
 8/29 Szergej55 ***** válasza:
36%
Én az általános reakcióról beszéltem. A kérdezőt nem is értem, miért itt kérdezi ezt, hiszen totál egyértelmű, milyen választ vár.
2017. jan. 30. 09:39
 9/29 Szergej55 ***** válasza:
39%
Némi empátia nem ingyen pszichológuskodás, de úgy tűnik, nem egyszerű ez sem.
2017. jan. 30. 09:40
 10/29 anonim ***** válasza:
82%
A kérdező azért kérdezi, hátha rájönnek az ilyen siránkozók, hogy ha ezt nyomatják, nem fognak kelleni
2017. jan. 30. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!