Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti összejönnétek ilyen fiúval/"férfival"?
Aki folyton ezeket mondja:
" Bezzeg minket, normális pasikat mindeggyik nő lexarja, nekik a kocka hasú, agresszív hülye pasik kellenek."
Szóval itt olyanokra gondolok, akik folyton magunkat sajnáltatják, hogy őket lexarják a csajok stb. Szerintem nagyon szánalmasak, kellenének a francnak. 21/L
Szergej, elhiszed hogy egyikünk sem akarná ezeket a "nagy igazságokat" hallgatni, miközben épp össze akar jönni egy ilyen fiú velünk?
Ti mit szólnátok ahhoz, ha mi egyfolytában ezt nyomatnánk, hogy minden férfi egy hazug, szexéhes aljas disznó és csak a plázap-icsák kellenek nekik, a normális lányokat meg észre sem veszik, közben a düh meg a csalódottság gomolyfelhőket képezne a fejünk fölött.
Ismerkednél ilyen lányokkal?
Csak ennyi alapján még lehet.
Amikor én összejöttem a párommal, ott tartottam agyilag, hogy "minden férfi egyforma", "csak szexre kellenek a nők, az jól otthagyják a lecsóba", "a férfi az ősellenség". Kb. azon a szinten álltam mint a fent példázott férfiak. De a párom megtanított rá, hogy nem minden férfi egyforma, nemcsak dugásra vagyok jó, és megtanított bízni, szeretni.
És annál is inkább, jobb, ha a fenti férfiak találnak egy hozzájuk való párt, mert nem gyűlik a frusztráltság és előbb eljön a világbéke :D
15-ös, igen, csak ez olyan szempontból is megbukhat, hogy majd a kedves barátnőn fogják kiélni a frusztráltságukat, jönnek a gyanúsítgatások, féltékenykedések, veszekedések, cirkuszok mert mindenáron be akarják bizonyítani a lánynak, hogy te is olyan vagy.
Aztán csodálkoznak ha egyedül maradnak egy szép reggelen.
12-es.
Ha egy ilyen férfi, mint amilyen a kérdésben is szerepel összetalálkozik egy olyan nővel, aki nem a magas lóról beszél vissza neki, akkor ő sem, így viselkedik. Hanem a jó oldalát mutatja, mivel ő is kapcsolatra vágyik. De, ha összetalálkozik egy olyannal, aki miatt, ilyen lett, nem csodálom, hogy így viselkedik.
Ugyan ez igaz, fordítva is a lányokra/nőkre.
A sok rossz tapasztalat óvatosságra inti az embert.
Persze a folyamatos mocskolódás egyik oldalról sem vezet eredményre, de szerintem bizonyos szintig ez tolerálható.
A verés, amit az egyik hozzászóló felvetett, vagy a megalázás már persze nem a tolerálható kategóriába tartozik.
Remélem értitek, hogy mit szeretnék mondani.
19-es, tudod mi a vicc?
Ezt már átéltem egy ilyen fiúval, ezért írtam és te meg úgy írtad le ahogy befejeződött.
Nem kérek belőle többet se most, se máskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!