Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti összejönnétek ilyen fiúval/"férfival"?

Figyelt kérdés

Aki folyton ezeket mondja:

" Bezzeg minket, normális pasikat mindeggyik nő lexarja, nekik a kocka hasú, agresszív hülye pasik kellenek."

Szóval itt olyanokra gondolok, akik folyton magunkat sajnáltatják, hogy őket lexarják a csajok stb. Szerintem nagyon szánalmasak, kellenének a francnak. 21/L

2017. jan. 30. 09:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%
Megpróbáltam már az ilyen típussal...katasztrófa volt.Én úgy gondolom van egy bizonyos határ, amin túl már nem bírható.Nem érzem kötelességemnek, hogy, amit az elődöm elb..tt, nekem kellene helyrehoznom.Egy idő után az embernek se kedve, se ereje,se türelme nincs ahhoz, hogy folyton bizonygassa, ő másabb, mint az ex.
2017. jan. 30. 10:03
 22/29 Lazy Lover ***** válasza:
11%
Ma nincs iskola? De ócska troll kérdés ez....
2017. jan. 30. 10:25
 23/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Nekem is vannak férfiak, nők, embertípusok, akiket nem bírok, de nem pazarlom gyűlölködésre az időmet.

Már kaptam olyan üzit, hogy "a legtöbb nő qrva, te kivétel vagy", ez volt az utolsó üzenete, mert tiltottam. Ne nézze le a nememet, és ne higgye azt, hogy bók az, hogy "nem gondolom, hogy r1banc vagy".

És ez nőkre is igaz. Aki férfigyűlölő, kezeltesse magát, utána keressen párt.

2017. jan. 30. 11:46
 24/29 anonim ***** válasza:
63%
Kellene a bánatnak. Honnan veszi, hogy ő normális? Az normális, hogy minden nőt egy kalap alá vesz, és elítéli felszínes r_bancnak? Akkor minek kell neki ilyen nő? Felőlem rohadjon meg egyedül, az aranyat érő f_szával együtt, amire egy nő sem méltó...
2017. jan. 30. 12:08
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy. :D Akik így nyavalyognak, azok többnyire nem normális, kedves fiúk, mint amilyennek láttatni szeretnék magukat, hanem önző, agresszív, nőgyűlölő barmok, akik emellé még rondák is, és szent meggyőződésük, hogy minden jóképű srác egy szemét g..i, és minden csúnya fiúnak gyönyörű lelke van.
2017. jan. 30. 12:40
 26/29 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó vagyok, amúgy a kedvencem az, amikor egy nő itt segítséget kér azzal kapcsolatban, hogy hogyan lépjen le a bántalmazó párjától, és semmit sem lehet tudni a nő párjáról azon kívül, hogy bántalmazza a kérdezőt, de ezek a hisztigépek már rögtön nyomatják, hogy biztos a kérdező párja egy izmos jópasi (mikor simán lehet csúnya vagy átlagos is), akinek elnézi ezt a viselkedést, bezzeg ők, kedves-aranyos csúnyafiúk sosem csinálnának ilyet, és a szemét qrva nőknek mégsem kellenek, szóval megérdemlik, hogy laposra verjék őket. Ez a hiszti is nagyon vonzó szokott ám lenni, és kicsit sem undorító. :)
2017. jan. 30. 12:48
 27/29 anonim ***** válasza:
Mert olyan véletlenül sincsen, hogy az elején még játszotta a szerepet a pasi, és amikor elcsattant az első pofon, akkor már olyan szinten leépítette a nő önbizalmát, hogy nem mer lelépni (mert a bántalmazóknak ez a leggyakoribb technikájuk). Persze, nem kell sajnálkoznotok, hibáztassátok nyugodtan az áldozatot, de akkor ne állítsátok be magatokat kedves, aranyos, empatikus fiúknak, mert nem vagytok azok.
2017. jan. 30. 13:58
 28/29 anonim ***** válasza:
62%

#27 lol. ilyenkor bezzeg az empátia nem létezik. verjék csak. :D

nem jönnék össze, és azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot, ha ez a viselkedés előjönne. nem tolerálom semennyire. miért is kéne? semmi közöm a bajához. mellesleg mennyi esze lehet annak, aki így viselkedik? nem igazán rendelkezik józan ítélőképességgel, egyszerűen egy drámakirálynő.

2017. jan. 30. 14:01
 29/29 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
Nem :D
2017. jan. 30. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!