Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki minden héten hétfőtől szombatig dolgozik (napi 9 órát), a vasárnapot pedig a szüleivel tölti?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 00:08
1/19 anonim válasza:
Ha nincs ideje egy párkapcsolatra, akkor mégis miért akarja?
A válasz egyértelmű, nem!
3/19 anonim válasza:
Nem. Mégis mikor jönnék össze vele? És minek?
Egyszer volt egy ilyen munkamániás pasim, reggeltől estig dolgozott, péntek délutántól hétfő reggelig meg a szülei vidéki házában volt. Egy héten egyszer eljött este, megvacsorázott, itt aludt, és hajnalban ment tovább. Én meg a barátnőimmel jártam színházba, moziba, kirándulni. Ennek nem volt semmi értelme, ennél még egy szexkapcsolat is jobb.
4/19 anonim válasza:
Napi 9 óra nem sok. Amellett még simán lehet találkozni.
5/19 anonim válasza:
Napi 9 óra szerintem is belefér, még szombattal is (ennyi órát én is ledolgozok a héten, csak szerencsésebb beosztában). Ugyanakkor ha 9 órát dolgozol naponta, a szülőlátogatás beleférhetne a hétköznapokba, munka után. Egy-egy vasárnapi ebédtől persze én sem zárkózom el, de azért minden vasárnap reggeltől estig ott lenni (akár csak te, akár együtt), az nagyon sok, napi 5x8 óra meló mellett is.
6/19 anonim válasza:
biztos, hogy nem, az én munkarendenel ez nem fér össze, másról nem is beszélve
7/19 anonim válasza:
Nem, mikor van velem? 9 óra munka, plusz az utazás, elvesz kb 10-11 órát egy napjából. Plussz gondolom neki is van hobbija, barátok stbstb. Olyan meg amúgy sem kéne, aki túlzottan ragaszkodik a szüleihez. Volt ilyen pasim, köszi de nem.
9/19 anonim válasza:
magyarán az ember egy munkamániás, hobbi nélküli egyén. Na, így nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!