Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek közelebb hozzá?
Figyelt kérdés
Pár hónapja megláttam egy lányt a buszon, és nagyon megtetszett. Pár hete pedig sikerült megtalálnom egy közösségi oldalon. Meg van az msn címe is, de nem merem felvenni, mert elég sok csalódás ért már, nem akarok mégtöbbet. Eszembe jutott már azis, hogy felveszem álnéven, de az nem lenne helyes, és hazudni sem akarnék neki.
Szerintem inkább személyesen kellene hozzá közelebb kerülnöm, de nem tudom hogyan. Segítsetek már légyszíves, adjatok ötleteket stb. Egyébként 3 év korkülönbség lenne köztünk, nemtudom, ez mennyire lenne akadály.
meg hogyha szokott rád visszanézni akkor eleve nem reménytelen a helyzet. a lányok nem nézegetnek csak úgy fiúkat minden reggel. különben is biztos imponál neki hogy 3 évvel nagyobb vagy nála.
2010. máj. 13. 21:13
32/44 A kérdező kommentje:
De azt nem tudhatom, hogy miért néz rám. Lehet, hogy csak, pont rám esik a tekintete.
2010. máj. 13. 21:51
33/44 anonim válasza:
buszon ez a jó: Jónapot kívánok jegyeket bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni:DD
2010. máj. 14. 15:22
34/44 anonim válasza:
dobj az ölébe egy cetlit. az biztos be fog neki jönni:)
2010. máj. 16. 22:12
35/44 anonim válasza:
csapass be előtte 3 tüskét meg egy nagyfröccsöt azt menni fog! vagy ha így nem megy, növelni kell a dózist
2010. máj. 24. 20:37
36/44 anonim válasza:
Először vedd fel msnre! Bátorság! Utána beszélgess vele, majd kicsit később mondd neki hogy jó lenne ha élőben is találkoznátok. Ha még nemet mondd, ostromold csak ,addig amíg igent nem mondd. De azért ne zaklasd!^^
Sok szerencsét!
Nixi31
2010. máj. 24. 21:04
37/44 anonim válasza:
beszélj össze a sofőrrel hogy fékezzen egy nagyot:D és állj a lány mellé. hátha az öledbe/karjaidba esik XD
2010. máj. 24. 21:33
38/44 anonim válasza:
én csaj vagyok nekem is bejön egy gyerek a buszrool de eddig csak 1x láttuk egymást..ha legközelebb rögötn odajönne sztem kicsit zaklatott lennék xD ha ennyire félsz a dologtol sztem ne eröltesd hanem inkább vedd fel fel msnen és előtte jelöld be vmeik közösségi portálon, és ha te is bejössz neki megkeres egy másikon tutira :D legalábbis én igy szoktam ^^ de ha végül a személyes közeledés mellett döntesz akk úgy ne menj oda hogy az osztársaival van, probálj egy olyan idöpontot becélozni mikor csak egyedül ül fent a buszon, vaagy mikor leszáll akk menj utána és kérdezd meg nincs e kedve fagyizni vmit meginni. én egy ilyennek tuti örülnék:)) de ha van vmi más ürügy amivel odamehetnél tünj magabiztosnak!! sok szerencsét :)
2010. máj. 24. 22:14
39/44 A kérdező kommentje:
Áhh, személyes közeledés szóba sem jöhet, mert nemakarok beégni meg semmi ilyesmi. Közösségi portál. Hát myvipről ma törölte magát, mert még éjfél körül tuti fentvolt, tudom, mert a képet csodáltam! :$ Akkor nemigazán tudok odamenni hozzá, mikor nincsenek vele az osztálytársai, esetleg hazafele, feltéve, ha ugyanazzal a busszal jön, amelyikkel én, akkor "el tudom kapni", mert egyfele lakunk, de akkoris mitmondjak neki? :D :$ :''(
2010. máj. 24. 22:58
40/44 anonim válasza:
simán menj oda hozzá mikor leszállt hogy sziaa végre h egyedül vagy eddig sose tudtalak elkapni mert tömegesen vonultok -és ehez mosolyogj szimplán kedvesen ne ien beképzelten mond, és kérezd aztis meg h remélem nemgáz h csak igy idejöttem és ha visszamosolyog már jöhet az h nincskedved fagyizni egyet v mittomén ami ottvan közelben vmi kis rövidet h dumáljatok pár szoot. ott kérdezd meg hova jár hanyadikos ienek. ha az elején odamersz menni hozzá onnantol simán megy a dolog. de sztem merj ;) ha meg furafejet vág csak lökd oda h akkor bocsesz és menj tovább férfiasan-lovagiasan. ugy nemjönle gázosan a dolog gyerüünk:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!