Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hoygan kerüljek hozzá közelebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hoygan kerüljek hozzá közelebb?

Figyelt kérdés
Nagyon imádok egy lányt,már egy jó ideje.Amikor elkezdtem hozzá még az elején közeledni udvarolgatni nem lett belöle semmi,mert azt mondta,hogy gyerek vagyok hozzá és nagyon nyomultam.Azota eltelt már egy jó idö (évek).És még mindig nagyon szeretem.Azota volt 3 barátnöm,de nem tudtam elfelejteni ezt a lányt.Nem megy egyszerüen.Még mindig imádom.
2011. aug. 4. 15:09
 1/3 anonim válasza:
csússz oda xD
2011. aug. 4. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg annak az ellenkezőjét bizonyítani,ami miatt ez nem jöhetett létre évekkel ezelőtt,győződj meg róla,hogy nincs senkije és irány a lány után ;)
2011. aug. 4. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Két-három altató elég időre kiüti.

Elvégzed a dolgod, és megpróbálod eltüntetni a nyomokat.

Jó szórakozást ;)

2011. aug. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!