Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb a fiúhaveromhoz?
Figyelt kérdés
Félek jobban közeledni felé , nem tudom hogy szeretné-e . Honnan lehet ezt tudni? És hogy esetleg lehetne-e köztünk több is?2011. ápr. 17. 12:22
1/8 anonim válasza:
Mostmar, te lany vagy vagy fiu? :)) x_X
2/8 anonim válasza:
Hát ez nehéz kérdés! csináljatok minél több programot kettesben, vagy ha szerettek táncolni, iratkozz be valami társas táncra és kérd meg, hogy legyen a párod, mert kevés a fiú, vagy kérdezd meg mit gondol a fiú-lány barátságról, amiben több érzés is van...
Ilyenek jutnak most eszembe. Szóval a lényeg, hogy előbb puhatolózni kellene egy picit, aztán nagy bátorság, mély levegő és őszinte beszélgetés, rákérdezés.
Hajrá
3/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. ápr. 17. 12:37
4/8 anonim válasza:
Bocsika csak megjedtem h fiu kerdezi ezt:D Nem tudom mert:D ...Na szoval..szerintemis azt kell tenned amit az elozo kommis irt...remeljuk hogy sikerul,es majd ird meg nekunk ha sikerult elcsabitanod:-> vagy nem:(
sok sikert. `_`
5/8 charlista válasza:
Halod, nem akarlak elkeseríteni de sztem barátságnál nem lesz töb ,nekem volt 1 lány barátom, szerelmes letem és azt sugározta ő is, nem1szer voltunk csók közelbe és meg is fogtam a kezét mire 2 hónap után elmondtam mit érzek ere azt mondta h nem akar öszejöni velem, ne rontsuk el a barátságot :s , pont ezel rontota el, amugy sztem ha nem akarsz te is igy járni ak vmit lépj, ne huzd az időt és hiába vagy lány ne programot csinálj hanem hivd el randizni. Cselekedj minél hamarab vagy csak barátok maradtok!
6/8 anonim válasza:
ne engedd magadhoz túl közel mint barátot de érzékeltesd vele hogy te szeretnél többet is mint ami van mert lehet hogy tényleg az lesz hogy "nem akarom elrontani a barátságunkat....." de a fiúk hajlamosabbak összejönni jó barátnőikkel is mint lányok jóbarátaikkal....
7/8 anonim válasza:
Szerintem is ezt kell tenned amit az előzőek irtak!.....Sok sikert!! Ha ezt megtetted és akkor se fogsz tudni semmit, akkor meg egyszerűen mond mmeg neki, hogy te mit érzel és ha ő is akarja akkor ugyis ő is meg mondja majd!!! Bátorság!!!
8/8 anonim válasza:
eynye beynye!
Pedig azt hittem hogy van fiú-lány barátság..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!