Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek végre közelebb hozzá?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, és van egy lány aki másik szakra jár,2 közös óránk is van.Az elején megismerkedtünk, meg is tetszett,de ahogy múlnak a hetek, hónapok, közeledik a vizsgaidőszak, kéne valami maradandót alkotnom, hogy a továbbiakban is találkozhassunk,ha már nem lesz közös óránk.
Mostanában vhogy mindig úgy jön ki h élőben nem tudunk beszélgetni,az msn meg már unalmas.Amúgy mindig én irok rá,nem tudom h ezt igy szokás,vagy ebben van vmi gáz?Mit tegyek? Hivjam el vhova?Amúgy tényleg csodás lány,szal nem csak én tapadok rá....20F
2011. ápr. 28. 23:55
1/2 Szarahlin Jones válasza:
Nah figyelj! Mindenképpen szedd össze magad állj elé vagy ird neki msn-en h találkozzatok tölts vele minél több időt a többi jön magától és ha tényleg jól megvagytok egymás közelében menni fog komolyabb dolog is a barátságnál! Az normális h te irsz rá szerintem én sem szeretek ráirni a fiúkra! Érd el h valamivele kitünj a többi srác közül! legyélj jobb náluk! Hívd randira a csajt derítsd ki mit szeret és sok sikert!!!:)
2/2 anonim válasza:
így van, így van hívd el. így legalább kiderül hogy ő hogy viszonyul hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!