Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megláttam egy lányt a buszon, és nagyon megtetszett. Pár hete pedig sikerült megtalálnom egy közösségi oldalon. Meg van az msn címe is, de nem merem felvenni, mert elég sok csalódás ért már, nem akarok mégtöbbet. Eszembe jutott már azis, hogy felveszem álnéven, de az nem lenne helyes, és hazudni sem akarnék neki.

Szerintem inkább személyesen kellene hozzá közelebb kerülnöm, de nem tudom hogyan. Segítsetek már légyszíves, adjatok ötleteket stb. Egyébként 3 év korkülönbség lenne köztünk, nemtudom, ez mennyire lenne akadály.

2010. máj. 12. 21:48
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

háát ne így h szija tetszel járunK? xDD

sztem mondd neki h megszeretnéd ismerni esetleg lehetséges?:D

2010. máj. 12. 22:02
 12/44 A kérdező kommentje:

Hát ez az!

Kellene valami ürügy, ami kapcsán beszélni tudnék vele.

2010. máj. 12. 22:02
 13/44 anonim ***** válasza:
egyszerüen is oda lehet menni ürügy nélkül!!
2010. máj. 12. 22:03
 14/44 A kérdező kommentje:
Szemezés: minden nap úgy bámulom, hogy majd kiesik a szemem, ő is rám szokott nézni, míg le nem ül. :D
2010. máj. 12. 22:04
 15/44 A kérdező kommentje:

"sztem mondd neki h megszeretnéd ismerni esetleg lehetséges?:D"

Ez a megszeretnélek ismerni szüveg meg olyan erőltetett, már-már szánalmas. :D :S

2010. máj. 12. 22:05
 16/44 anonim ***** válasza:
LOL:D
2010. máj. 12. 22:05
 17/44 anonim ***** válasza:

háát jó van bmeg :D hirtelen nem jutott eszembe semmi naahh:D

amugy menj oda és beszélgess vele egyszerüen :D nem olyan nehéz az...

2010. máj. 12. 22:06
 18/44 anonim ***** válasza:
hát akkor mit itt a baj? simán köszönj neki. a lányok csípik ha egy fiú rájuk nyomul (mértékkel legalábbis:)
2010. máj. 12. 22:06
 19/44 A kérdező kommentje:

ÁáÁ!!!

200+ a vérnyomásom! :D

Nekem valami ürügy kell, amivel odamehetek hozzá, hogy azért ne ássam el magam nála teljesen.

Mert ha odamegyek csak úgy, hogy Szia, rajtadfelejtetem a szemeimet, visszakaphatnám?, akkor tutira elásnám magam nála.

2010. máj. 12. 22:10
 20/44 anonim ***** válasza:
mindenki ad tanácsot és neked semmi sem jó... =/
2010. máj. 12. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!