Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megláttam egy lányt a buszon, és nagyon megtetszett. Pár hete pedig sikerült megtalálnom egy közösségi oldalon. Meg van az msn címe is, de nem merem felvenni, mert elég sok csalódás ért már, nem akarok mégtöbbet. Eszembe jutott már azis, hogy felveszem álnéven, de az nem lenne helyes, és hazudni sem akarnék neki.

Szerintem inkább személyesen kellene hozzá közelebb kerülnöm, de nem tudom hogyan. Segítsetek már légyszíves, adjatok ötleteket stb. Egyébként 3 év korkülönbség lenne köztünk, nemtudom, ez mennyire lenne akadály.

2010. máj. 12. 21:48
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
A lányok szeretik a bátor fiúkat! Aki mer, az nyerj! Amúgy hány éves a lány?
2010. máj. 12. 21:53
 2/44 anonim ***** válasza:

szija.

szerintem vedd fel msn-re aztán ismerjétek meg egymást és utána talizzatok :)

ne rágódjj azon hogy sok csalódás ért engem is ért mégis megpróbáltam közeledni egy sráchoz és tessék azt tervezzük hogy összejövünk:)

és ha meg nem veszed fel nem közeledsz hozzá lehet hogy életed legnagyobb hibáját követed el, ugyhogy hajráá ;)

2010. máj. 12. 21:54
 3/44 A kérdező kommentje:

17

Az oké, hogy szeretik, de én viszont nem szeretnék közröhej tárgya lenni.

2010. máj. 12. 21:54
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

hallod drága miért lennél?

próbáld meg;)

2010. máj. 12. 21:55
 5/44 anonim ***** válasza:
ha te vagy a nagyobb akkor szerintem nem akadály a korkülönbség. szerintem is inkább személyesen kéne hozzá közeledned.(én pont most megyek át egy ilyenen egy fiúval a villamosról csak itt meg pont az van hogy nekem jön be a fiú szóval én is tudom hogy milyen nehéz odamenni vaalkihez főleg ha bejön az illető, de tapasztalatból mondom hogy a lányok várják mindig az első közeledést a fiúktól (ahogy én is várnám).próbálj meg mellé állni és úgy mondani neki valamit a buszon. ha kisebb a csaj akkor biztos hogy nem fog elküldeni. dok sikert.
2010. máj. 12. 21:56
 6/44 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem!!!!!Komolyan! Miért lennél közröhej tárgya, ha nem jön össze kapcsolat egy lánnyal. Néha a férfiak nézeteit kellene kicserélni...
2010. máj. 12. 21:57
 7/44 A kérdező kommentje:

És mégis mit mondjak egy vadidegen embernek? :D

"Szia, nagyon tetszel, járunk?" :D

2010. máj. 12. 21:58
 8/44 A kérdező kommentje:

És még egy fontos részletet kifelejtettem.

A lány gimnazista, én viszont csak egy szakmunkásképzőbe járok, igaz, ha ezt elvégzem, akkor továbbfogok tanulni, de volt már olyan lány, aki emiatt szinte semmibe vett...

2010. máj. 12. 22:00
 9/44 anonim ***** válasza:
igenigen ezt a helyzetet meg tudom érteni:) tényleg nem tudsz neki mit mondani.
2010. máj. 12. 22:00
 10/44 anonim ***** válasza:
próbáld meg először vele a szemezést és ha az már megvolt szerintem csak akkor menj oda hozzá. ha vizsonozza akkor lesz nála esélyed:)
2010. máj. 12. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!