Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok, nők! A kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok, nők! A kép alapján mi lenne az első benyomásotok rólam?

Figyelt kérdés
Szerintetek jóképű/helyes vagyok, vagy inkább átlagos? Az is érdekel, hogy esetleg mi fog meg bennem. Szerintetek hány éves lehetek? Kommentben majd megírom :) Válaszotokat előre is köszönöm!

2017. márc. 23. 23:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
A 40-es vagyok, a válaszom természetesen a 38-as debreceni válaszolónak szól
2017. márc. 24. 19:08
 42/48 anonim ***** válasza:
Oké mindent értek, de azt se mondjátok már, hogy a kérdező átlagos, mert nem igaz (persze ha eleget tesz az általatok megemlített javaslatoknak). Ha nem is jóképű latinos álomszép fiú, de nem is egy átlagos ürge, hanem egy valamivel átlag feletti pasi. Különösen Sunshinedoll nevű felhasználó kommentjén néztem nagy kerek szemekkel. Jó legyen, de ha szerinted legpozitívabb értelemben is átlagos a kérdező, akkor egyrészt én tényleg egy totál senkiházi véglény vagyok másrészt légyszíves linkelj már egy simán jóképű ÉS! egy különösen jóképű pasiról is képet, hogy nagyjából tudjam, neked milyen is a mércéd. Mert van egy olyan érzésem, hogy a csillagok felett jársz. Nem akarom ajnározni a kérdeződ (semmi hasznon sem származna), de több ilyen "mackós" +180-as letisztult pasit láttam már elég csinos barátnővel.
2017. márc. 24. 20:01
 43/48 Simsoncross válasza:

Szia. Nekem nagyon megnyerő az arcod. Látok benned fantáziát :)

Egy-két apróbb változtatás és szerintem eszméletlenül szexi kategóriába tartozol. Figyelj arra amit a lányok tanácsoltak és meg fogod látni hogy utánad fordulnak.

33/N

2017. márc. 24. 20:19
 44/48 anonim ***** válasza:

#42 A Kérdező lehetne átlag feletti, ha adna magára. Tessék mutatok egy szerintem átlagos és nagyon jóképű híres férfit:

Átlagos:

[link]

Nagyon jóképű:

[link]

2017. márc. 24. 20:38
 45/48 anonim ***** válasza:
74%
44-es linkelt képei közül nekem meg az első a szuperszexi, a másik, ami szerinte jóképű, nálam meg a "bottal se" kategória, nagyon ellenszenves. Dehát.... ízlések és pofonok! :)
2017. márc. 24. 20:41
 46/48 anonim ***** válasza:
0%
Olyan átlagos kinézetű 40 éves vagy
2017. márc. 24. 21:08
 47/48 anonim ***** válasza:

szerintem nem rossz egyáltalán, én is azt mondanám, hogy a két szemöldököd között szedd ki picit a kóbor szálakat, és borotválkozz meg

a frizurával semmi bajom, nekem tetszik hogy nem a ma divatos oldalt felnyírt idétlenség

az arcod így azt mondom megnyerő, de kellene látni élőben és persze a beszédstílus is sokat dob rajta

öltözködésben ténylebb jobb lenne valami zöld/kék/barna/fekete felsőnek, ez a sárga olyan, mint ami az apámnak van

hirtelen ennyit tudnék mondani

19/L

2017. márc. 25. 15:46
 48/48 anonim ***** válasza:
*tényleg
2017. márc. 25. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!