Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok, nők! A kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok, nők! A kép alapján mi lenne az első benyomásotok rólam?

Figyelt kérdés
Szerintetek jóképű/helyes vagyok, vagy inkább átlagos? Az is érdekel, hogy esetleg mi fog meg bennem. Szerintetek hány éves lehetek? Kommentben majd megírom :) Válaszotokat előre is köszönöm!

2017. márc. 23. 23:51
1 2 3 4 5
 11/48 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Valóban többnek nézel ki,mint 25.

Számomra ez a jóképű kategória...

Ha normális vagy,akkor nyert ügyed van a lányoknál.

2017. márc. 24. 01:19
 12/48 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!
2017. márc. 24. 01:40
 13/48 anonim ***** válasza:
81%
Az első benyomásom hogy nem kéne tőle benyomás.
2017. márc. 24. 02:11
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az sugárzik rólad, hogy tele vagy gátlásokkal, amit a humoroddal próbálsz kompenzálni. Népszerű lehetsz a lányoknál, de csak mint haver. Jószívű, rendes és segítőkésznek gondollak, biztosan megtalálod a hozzád illő párt majd, csak ne görcsölj rá.
2017. márc. 24. 05:42
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén, nekem az első benyomásom az volt, hogy tuti valami focista vagy:D Persze lehet, hogy nem igaz, de pontosan úgy nézel mint a focis tablókon...

Amúgy átlagosnak mondanálak. Valaki már említette, hogy nem áll jól a borosta, meg a szemöldököd sem a legszebb, sok más dolgot nem tudok mondani:)

2017. márc. 24. 05:53
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos vagy, pici alakítgatás (menj el egy nagyon jó fodrászhoz, hogy segítsen megtalálni a stílusodat, szedd rendbe a szemöldököd és olyan színeket válassz amik kiemelik a szemed színét.) és már a jóképű kategória határát súrolod. A szemed nagyon szép.

Visszafogottnak, kedvesnek tűnsz és ez jó. Nem kell magad megjátszani, sok lánynak fontos ez.

2017. márc. 24. 06:00
 17/48 anonim ***** válasza:
76%

Őszinte leszek, remélem nem bántalak meg(de mi értelme lenne kamuzni), nálam bőven csak átlagos lennél, bár én fiatalabb korosztály is vagyok, így lehet más szemmel nézlek.

Nem tetszik az öltözködésed és az arcodon is kissé igénytelen a megjelenésed, összenőtt szemöldök, rendezetlen haj, előnytelen borosta. Gondolom gyakran bulizol vagy buliztál és ezzel együtt vagy a sok alkohol, vagy a sok cigi miatt elég öreges a bőröd, 30-nak néztelek. Sportos alkatnak sem mondanálak, bár nem látszik a tested. Nálam a jóképű / jó pasi kategória egész máshol kezdődik, de lehet én vagyok túl kritikus.

20L

2017. márc. 24. 06:19
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész helyes vagy ezen a képen.Kedves,szerény fiunak gondolnàlak.
2017. márc. 24. 06:22
 19/48 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nagyon rossz.

Vidéki buta srácnak látszol.

Szerintem az arcod átlagos, de nekem valahogy nagyon nagyon nem vonzó, inkább ellenszenvet vált ki. A póló szintén, a tekinteted, a szád, az orrod együttese is

Szedd ki a szemöldököd, növessz egy kis hajat még, a borostád pedig legyen hosszabb és fazonra vágd, lekerekített szögletesre. Vegyél másik pólót, inget.

Én is 29re tippelnélek, nem is baj, ha közel 30nak látszol, csak hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

2017. márc. 24. 06:32
 20/48 anonim ***** válasza:
54%

Akár még a "jóképű kategóriába is tartozhatnál, és ehhez számomra 3 dolog kéne:

-ne legyen összenőtt szemöldököd

-válassz valami másik színű és fazonú pólót, mert ez a sárga rettenetesen sápít és a fazonja túlságosan öregít

-mosolyogj (ha azért nem mosolyogsz, mert nem jók a fogaid, akkor csináltasd meg őket

Ami még feldobhatja a kinézeted, az egy jó frizura, és az arcodhoz illő arcszőrzet megválasztása.

2017. márc. 24. 06:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!