Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, nők! A kép alapján mi lenne az első benyomásotok rólam?
Azoknak a csajoknak biztos,hogy bejössz akik a rendes,konzervatív, nem kifejezetten a vagány, jópasikat pasikat keresik.
Számomra szimpatikus vagy, kedves, értelmes a tekinteted. Igaz, kicsit többnek nézel ki a korodnál, de lehet,hogy egy másik fotón már nem így tűnne.
Még ami eszembe jutott :) lehet,hogy ha párt keresel harmincas nők is fognak jelentkezni, akik a fiatalabb pasikra buknak. :)
Szerintem normálisnak tűnsz. De a helyedben semmiképpen nem hordanék ilyen színű és fazonú pólót, mert nem áll jól. Akkor már inkább az egyszerű fazonú póló.
Lehet egy kicsit macisabb alkat vagy? 1-2 kiló mínusz nem ártana és a hosszanti csíkos dolgokat mindenképpen kerüld!
Ha jól látom nyaklánc is van rajtad, nekem speciel nem tetszenek a férfi ékszerek. A helyedben nem hordanám.
A szemszíned tényleg szép.
Én az átlagos pasikat mondanám az ideálomnak, de nekem ez a fotó nem üti meg az ingerküszöböm.
Megbántani nem akarok senkit de azért leírnám az észrevételem:
-a szemed szép kék (csak nekem a barna tetszik ->nyilván ez még önmagában nem kizáró ok)
-rövid hajad is kócos, szanaszét áll
-pattanásos arcbőrrel a szétaludt haj igénytelen benyomást kelt
-sárga csíkos póló is eléggé ízléstelen
-befigyel egy nyaklánc is, ami számomra visszataszító és sehogyan nem passzol a pólóval
-arcberendezés összességében nem csúnya, de valahogy kissé bárgyú hatású
Én 35nek tippelnélek.
Egyébként kedvesnek tűnsz, de nekem ez egy nem lenne az ismerkedésre.
Nekem kimondottan szimpatikusnak tünsz, a szemed nagyon vonzó tekintetü és a kék szem eleve a kedvencem.
Inkább jóképü lennél az adottságaid alapján, de van pár
javítanivaló rajtad.
De a borosta nem feltétlen áll jól neked,vagy borotváld símára az arcod, vagy - esetleg - növessz rendes (2-3 cm-es) szakállat, mindkettö sokkal jobban illik hozzád.
Ami elönyösebb lenne egy képen, ha kicsit lazább lennél, mosolygnál, nem pedig ennyire feszült lennél.
Az öltözeted semmi esetre sem illik hozzád, egy más színü póló, esetleg lezserebb ing jobb lenne.
(Meg esetleg 1-2 kilóval kevesebb nem ártana, akkor határozottabb vonala lenne az arcodnak.)
A sárga színt nagyon gyorsan felejtsd el, legalább az arcod közelében. Ugyanígy a narancssárgát és a meleg barnákat is. Előnyben a kék, zöld és úgy általában a szürkés színek.
Olyan harminc körülinek tippellek. (Én is annyi vagyok.) Átlagos külsejűnek, de alapvetően jóképűnek látlak, csak annyi a benyomásom, mintha még nagyon nem találtad volna meg saját magadat. Szóval mint aki nem foglalkozik komolyabban magával kívül és belül se. Lehet, hogy ennek a sárga pólód az oka, nem tudom.
Sejtettem, hogy valami beállított kép, ami nem adja vissza teljesen, hogy milyen vagy, ezért erre én nem is tértem ki. Ma, a "lövök harminc szelfit, aztán kiválasztok belőlük hármat, amin jól festek, a többit kukázom" korban egy igazolványkép különösen béndzsának hathat.
A harminc éves válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!