Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok, nők! A kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok, nők! A kép alapján mi lenne az első benyomásotok rólam?

Figyelt kérdés
Szerintetek jóképű/helyes vagyok, vagy inkább átlagos? Az is érdekel, hogy esetleg mi fog meg bennem. Szerintetek hány éves lehetek? Kommentben majd megírom :) Válaszotokat előre is köszönöm!

2017. márc. 23. 23:51
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Számomra átlagos vagy...és kb 28-30 év körülinek saccolnálak, ha nem tudnám, hogy 25 vagy. :D
2017. márc. 24. 12:18
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy nem étkezel megfelelően és ez a bőrödön is látszik. Ezt nem úgy értem, hogy ki kellene zárni mindent az étrendből, hanem több vitamint kellene bevinni, ergo smoothie-kat, zöldséget, gyümölcsöt stb kellene többet bevinni. Meglátszana rajtad szépen, hidd el. A szemöldököd ne hagyd összenőni! És azt a pólót felejtsd el. Egyáltalán ezt a színt és a csíkokat hanyagold. Szerintem dobd ki úgy ahogy van:D Nagyon nem szexi. 30/N
2017. márc. 24. 14:11
 33/48 anonim ***** válasza:

Semmilyen étkezés nem látszik meg a bőrödön, ez genetikai hajlam.

Utolsó, nézd csak meg a dietetikusok bőrét.

Vagy fordítva, a mekiben is alig találni pattanásos arcút.

2017. márc. 24. 15:45
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én vagyok a kivétel, 25-nek tippeltelek volna, még azelőtt hogy elolvastam a korodat. Szerintem pont annyinak látszol.

Szerintem helyes vagy, szép a szemed, kedvesnek látszol. És nekem például bejön egy férfinél a vastag szemöldök. Mondjuk a borostát nem kedvelem, valaki írta, hogy növessz még rajta, de szerintem az öregítene igazán. Én a helyedben inkább leborotválnám, de nem ezen fog múlni semmi.

Simán találhatsz barátnőt ezzel az arccal.

35/N

2017. márc. 24. 16:05
 35/48 anonim ***** válasza:

Az én véleményem volt ez: "Még ami eszembe jutott :) lehet,hogy ha párt keresel harmincas nők is fognak jelentkezni, akik a fiatalabb pasikra buknak. :)"

Bár az előző hozzászóló nem "jelentkezett", de pozitív volt a véleménye Rólad - 35 éves nőként.Az nem kétséges,hogy ennek a korosztálynak jobban bejönnél mint a sajátodnak!

2017. márc. 24. 16:09
 36/48 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! Azért örülök, hogy van aki így is talált bennem olyat ami megfogja :) /a szemöldökömet meg kiszedem :D /
2017. márc. 24. 16:26
 37/48 Sunshinedoll ***** válasza:
Idősebbnek gondoltalak volna, olyan 28, max 30-nak. Amúgy a lehető legpozitívabb értelemben átlagosnak nézel ki. Egyáltalán nem vagy csúnya, de nem is olyan, amire én külső alapján magamtól felfigyelnék mondjuk egy szórakozó helyen, de lehet más mondjuk felfigyelne rád.
2017. márc. 24. 16:35
 38/48 anonim ***** válasza:
22%

Az ilyen kérdéseket nagyon szeretem, mert egy mindenki számára elérhető kép és őszinte véleményekre buzdító kérdésleírás során a csajok őszinte véleménye tényleg jól megnyilvánul. Másrészt ebből is látszik, hogy a pasiknak milyen rohadt nehéz megfelelni és ezzel együtt a nőknek milyen qrva nagy igényeik vannak. Most komolyan!!!

Gondolom nem vagy alacsony, legalább 175 vagy. A szemed szép, a hajad teljesen korrekt, arányos orrod és letisztult ajkaid vannak. Még a kisugárzásod is nagyon megnyerő mondom ezt férfiként. Ennek ellenére itt ez a rengeteg válasz mi szerint legjobb esetben is átlagos a kinézeted. Kedves lányok! Linkeljetek már jóképű pasiról képet, akár privátban és akár fb kép alapján, de az is jó ha gugliztok egyet.

23/F/Debrecen (Ha valaki nem venné a bátorságot, de úgysem fogok erre releváns választ kapni ezt már most sejtem)

2017. márc. 24. 18:25
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

"ebből is látszik, hogy a pasiknak milyen rohadt nehéz megfelelni és ezzel együtt a nőknek milyen qrva nagy igényeik vannak. Most komolyan"

Miért is nehéz megfelelni? Úgy írod ezt, mintha itt a nők azt mondtak volna, hogy "bottal sem nyúlnának hozzá" vagy hogy "át kéne operáltatnia magát".

Sok pozitív visszajelzés jött a szemére például, és hogy kedvesnek, szimpatikusnak látszik. Azok pedig, amiket elmondtak, nem olyan teljesíthetetlen, mindinkább tök apró dolgok, amikkel javíthat a külsőn. Ne mondd nekem, hogy az, hogy kiszedi középen a szemöldökét, vagy egy másik színű/fazonú pólót vesz fel, vágat magának egy rendes frizurát, vagy mosolyog olyan hűűű de nagy dolog lenne....

2017. márc. 24. 19:04
 40/48 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó: a többség inkább pozitívan állt a kérdezöhöz, és alig egy-kettö volt, akinek nem tetszik. Az, hogy tippeket adnak, mivel lehetne MÉG vonzóbb, NEM azt jelenti, hogy most NEM AZ!!!!

Emellett a TE véleményed azért nem egészen releváns, mivel nem vagy nö, és hacsak nem meleg vagy, nem hiszem, hogy a kérdezö partnerként szóba jöhetne.

2017. márc. 24. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!