Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, mi az első benyomásotok egy ajakpiercinges lányról? 19L
Figyelt kérdés
Fekete karika az alsó ajak szélén. Taszító, beskatulyázásra okot adó, vagy esetleg lehet szimpatikus is, vonzó?
Köszi a válaszokat! :)
2015. jún. 23. 22:22
1/11 anonim válasza:
Taszító. Nem lehet egy ízeset smacizni vele, mert mindig paráznék, hogy kiszakítom. :D
2/11 opened paradise válasza:
Itt van apuci...
Viccet félretéve,nekem szimpi.
3/11 anonim válasza:
Nekem az első dolog ami eszembe jut róla, hogy 2 év múlva már nem lesz ott,mert felnő, és inkább nőiesen akar majd kinézni a feltűnősködés helyett.Általában ez csak néhány évig tartó korszak,divat...Akinek valóban ez a stílusa,és nem divatból választotta az ki is tart mellette.
4/11 anonim válasza:
Engem különösebben nem érdekel a dolog, nyilván nem hátrány, ha jól áll, de ennyi.
5/11 anonim válasza:
"Jujj, ez biztos fájhatott"
Ennyi, mélyebben nem érdekelne.
6/11 anonim válasza:
Első benyomásom az lenne, hogy ajakpiercingje van. Nem ettől lesz valaki vonzó, vagy taszító.
7/11 anonim válasza:
Lehet szimpatikus és vonzó. Attól, hogy van egy piercingje, az nem ad okot elutasításra, bár van, akinek már ez sem fér bele.
Pont lesz*rnám...
8/11 anonim válasza:
A karikákkal nincs bajom, azok tetszenek. Orbban-szájban. Csak a sima pc-vel van bajom (mittomén mi a rendes neve:D) orrban-szájban. Az szerintem közönséges. Ettől függetlenül persze lehet normális az illető, van is ilyen ismerősöm, de a dologról ez a véleményem. 18F
9/11 anonim válasza:
valakin szexi valakin rút
valakin így áll valakin úúúúúúúúúúúgy
szóval igen jó az! vagy nem
máshol nincs? az extrémebb lenne.
10/11 anonim válasza:
Fújj, tuti, hogy kisdisznónak hívnám a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!