Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak manapság arról ha egy lánynak az első pasija egyben az utolsó is?
Semmi gond nincs ezzel,ne legyenek negatív érzéseid ezzel kapcsolatban.
Leélte boldogan egymás mellett 50-60 évet,mindenki más bekaphatja!
Nem érték manapság sem egy nőnek,ha több tucat pöts járt életében benne.
Nyugalom! Sok boldoágot kívánok nektek!:)
Legyél nyugodtan büszke erre!:)
a társaságban van ilyen lány, aki nemrégen (jóóóval az esküvőjük után) mondta, egy csajos ivászaton, hogy amúgy neki a kedves férje az első :) szerintem ez aranyos és nagyon szerencsés dolog, csak ugye, eléggé meglepő. főleg, hogy a lány nagyon szép, kedves, okos, a pasija meg... hát, kedves és okos, de egy kis gnómocska :D de imádják egymást, és szerintem ez a fontos. nagyon aranyosak együtt.
személyes véleményem, hogy ÁLTALÁBAN kicsit úgy állok hozzá, hogy meggondolatlan dolog, de nyilván ha éveken keresztül tart a szerelem, jól megvagytok, együtt tudtok élni, problémamegoldás, őszinte beszéd, etc, etc minden működik, akkor mi a frászért cserélnéd le? mások ezt keresik, csak azért van több, mert nem találják meg elsőre. mert azért, elég nehéz elsőre rászaladni a tökéletesre. de ha neked sikerült, abban sem lenéznivaló, sem semmi megvetnivaló nincs. szerintem aranyos :) sok boldogságot :)
Tök 8 mit csinálsz, úgyis beléd fog kötni aki beléd akar kötni.
Ha azt mondjuk itt, hogy ez kevés, akkor nem mész hozzá feleségül?? Gondlom de! Szóval a kérdés máris tárgytalan!
Foglalkozz magaddal, a többiek véleményét meg le kell sz@rni magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!