Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnak manapság arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak manapság arról ha egy lánynak az első pasija egyben az utolsó is?

Figyelt kérdés
Lenézik manapság az ilyen lányokat vagy csak cikinek számít? Kíváncsiságból kérdezem, engem nem zavar hogy nem lesz több pasim. 19 voltam mikor összejöttünk, ő volt az első nekem és most lesz az esküvőnk. 26 vagyok most. Ha nagyon kérdezgetnek erről, inkább elterelem a szót, nem szeretem mondani hogy nem volt más pasim, mert olyan furán néznek rám (volt már rá példa).
2015. jún. 12. 20:29
1 2
 11/13 opened paradise ***** válasza:
Max irigylem.
2015. jún. 12. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Mások előtt ne terjezd! De igaz szerelem van közöttetek akkor miért kéne más úgye? Nem tök mindegy hány pasival voltál ha megtalaltad az igazit? Szard le mások véleményét és sok boldogságot!
2015. jún. 13. 01:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ők is irigylik, én is szoktam néha, mert erre vágytam mindig is, nagy életre szóló szerelemre, elsőre... de hát már két kapcsolatot elszúrtam, szóval ez ugrott : D Nem mindenki viseli jól az egymást követő szakításokat, csalódásokat, folyton újra keresgélést a nulláról, a bizonytalan egyedüllétet stb. : ) Irigységből pedig sajnos mondanak csúnyákat az emberek. Én nem szoktam kimondani, de magamban érzem sajnos és nem is vagyok rá büszke... szerintem is örülj neki : )

22/L

2015. jún. 13. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!