Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így is gondolhatja?
Van egy lány akivel nem rég megismerkedtem.Kölcsönös szimpátia alapján indult a dolog.Beszélgettünk,jól elvoltunk.Aztán úgy volt hogy találkozunk is,de meggondolta magát,mondván hogy ő a baratjáért akar küzdeni és nem lenne helyes ha velem talalkozna.(szakitófélben voltak)
Ezt 2x is eljátszotta.
A napokban viszont írt megint hogy találkozzunk. Másnap találkoztunk is és minden jó volt.De utána éreztem hogy olyan furcsa.
Kérdeztem hogy árulja el mi a baj?
Erre azt mondja hogy ő úgy érzi hogy becsapta a barátját és úgy érzi hogy mással most nem menne neki.Meg hogy mindenkiben őt keresi és olyat mint ő nem fog találni mégegyszer.
Én először arra gondoltam hogy biztos én nem tettem rá jó benyomást.De azt hogy mondja hogy igen,csak még nem áll készen egy új kapcsolatra.
Azt hozzátettem hogy ha a későbbiekben úgy alakul én nyitott vagyok a dologra.Erre ő azt mondja hogy "jólvan,majd meglátjuk". ...de nem tudom mit gondoljak.
Semmit ne gondoljál és ne is tervezgess ilyen partnerrel. Aki az emlékinek él ahelyett hogy csinálna is valamit....ilyen embereket messziről el kell kerülni. Ne kezdeményezzél mert tök felesleges. Elmontad hogy érzel iránta és kész, ha Ő nem képes viszonozni az érzéseidet akkor ne rabolja az idődet, ha szeretne Téged látni majd felveszi a telefont. Ha minden jól megy Te közben találsz egy olyan partnert akiért érdemes teperni és még dühösebb lesz magára.....az élet nagy tanítómester. Ha majd azt látod rajta, hogy tesz is kapcsolatért és teljesen Rád koncentrál, akkor lesz értelme energiát és időt belefektetni.
39F
Én meg azt gondolom, hogy ne hagyd. Legyél közel, barátkozz vele. Ne várd a sült galambot. Addig is kellemesen fogod érezni magadat a társaságában.
Ha megelégeled az epekedést, akkor még mindig otthagyhatod, de nem lesz az az érzésed, hogy nem tettél meg valamit, amit lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!