Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban komolyan gondolhatja?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, egy napja beszélünk és máris elhívott randira. Mondta, hogy még senkivel sem pendült ennyire egy húron. El akar vinni teázni, várost nézni, sétálni az éjszakában. De megláttam Fb-on, hogy van millió ismerőse, a legtöbb ilyen olyan fullos bula, akkor úgy elkezdtem bizalmatlankodni, hogy lehet egy szoknyapecér és megint én fogok pofára esni... mit gondoltok erről?2015. jan. 17. 15:53
2/4 anonim válasza:
Ha nem bízol benne akkor nincs sok értelme.
3/4 anonim válasza:
Egy randitól még nem lesz semmi bajod, ha neked is tetszik, akkor menj el vele aztán kérdezz rá miért olyan "népszerű" facebookon.
Ha az ágyában ébredsz másnap valszeg profi szoknyapecér. 😀
4/4 anonim válasza:
szerintem ilyen psikhoz vonzodnak nok csak miert rinyalnak utana ha dobjak őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!